User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Citroen Ami Servis Hatasından Kaynaklı Mağduriyet ve Sonrası.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan abi, sonuçta adamlar mağdur etmemiş,ikame vermiş aracı bitene kadarda istememiş 1 hafta sonrasında isteyebilirdi servis yada ikamelerim müsait değilde diyebilirdi zamanında bizzat yaşadım,serviste iyi niyetliki vermiş ikameyi
    Evet mağdur etmemiş etmemeli de zaten aynı pencereden bakıyoruz. Ben ami yerine c4 vermişler aman ses etme mantığına kızıyorum

Olması gerekeni yaptığı için müteşekkir oluyoruz böyle durumlarda, çünkü olması gereken yapılmıyor genel olarak.

Umarım sorun çözülür kısa vadede arkadaş aracına kavuşur. Dün bir opel elektrikli hikayesi düştü önüme insta da, adamı mahvetmişler gerçekten üzüldüm.

Sorunsuz olsun diye sıfır araç alıp bu tür durumlar yaşamak çok can sıkıcı gerçekten.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Bby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kendi hataları ve Ellerinde bu araç olduğu için vermişlerdir diye düsünüyorum. Stellantis in uzun süreli onarımlarda araç temini varmış bu güzel birşey. Sadece yedek parçanın gelip gelmeyeceği can sıkıyor.
    Citroen de çok daha kötü deneyimlerde duyduğumuz için ami ye karşılık c4 verilince sevindirik olduk açıkçası. Benim de togg 180kw hızla şarj ederken 1 yılın sonunda birden 90kw hıza düştü. servise gittim 1 gün kaldı farasis sorunu kabul etmiş batarya kaynaklıymış. Yeni iyileştirilmiş batarya garanti kapsamında sıfır takılacak dediler. İnceleme değişim yazılımın yeniden yapılması modüllerin güncellenmesi gibi bir sürü şey saydılar. Sonrasında yerine başka bir togg verdiler ikame olarak, o yüzden hiç sesimi çıkarmadım. Şuan ikame araca biniyorum. Togg servisleri hakkında bir sürü kötü yorum okuyunca sürecimin böyle devam etmesi beni çok sevindirdi. Geçmişte reno da garanti kapsamındaki sorun için ikame bile alamamıştım.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Citroen de çok daha kötü deneyimlerde duyduğumuz için ami ye karşılık c4 verilince sevindirik olduk açıkçası. Benim de togg 180kw hızla şarj ederken 1 yılın sonunda birden 90kw hıza düştü. servise gittim 1 gün kaldı farasis sorunu kabul etmiş batarya kaynaklıymış. Yeni iyileştirilmiş batarya garanti kapsamında sıfır takılacak dediler. İnceleme değişim yazılımın yeniden yapılması modüllerin güncellenmesi gibi bir sürü şey saydılar. Sonrasında yerine başka bir togg verdiler ikame olarak, o yüzden hiç sesimi çıkarmadım. Şuan ikame araca biniyorum. Togg servisleri hakkında bir sürü kötü yorum okuyunca sürecimin böyle devam etmesi beni çok sevindirdi. Geçmişte reno da garanti kapsamındaki sorun için ikame bile alamamıştım.
    konu citroen özelinde değil aslında, benzer durumlar her yerde yaşanıyor. Konu tamamen şu, hukuki olarak süreç çok uzun sürüyor, bayiler bunu bildiği için gerekirse şikayet etsin diyor, 10 kişiden belki 1 ya da 2 si bu tür bir yola giriyor o da beklemeyi göze alabilecek maddi gücü olan ve avukatlık masraflarını karşılayabilen insanlar.

Bunlarda genelde aldıkları araba evin 1. arabası olarak kullanmayan adamlar. Forumda da örneği var adam yazmış 2 -3 post önce, fiat 500 le başından geçenleri az buçuk biliyoruz. Ne arabayı kullanabildi ne yaptığı masrafı geri aldı, yanılmıyorsam eğer bir kazanım elde edemedi.

Bir başka örnek:

Opel:
    Gundem Osmaniye | Opel Marka arac satın alan vatandaş 10. gun aracın elektrik arızası verdiğini, 10 gunluk aracın icinin serviste sokulduğunu goren vatandaş,... | Instagram

Geçenlerde mercedesin vitosunu vuran kıran birisi vardı. Gibi gibi çok örnek var, umarım bize denk gelmez. (Keşke kimseye denk gelmese)

Emre911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üzülmeden çözersiniz diye ümit ediyorum. Hanımın arabayı bakıma götürdüğümde fren balata hidrolik vs'de kitlemek için ikameye ikna etmişlerdi. Biz q2 verdik 3 gün q4 e-tronla gezdik hazır dediklerinde başka ne değişseniz ki diye sorasım gelmişti tavsiyem bittiğinde bile aracı test etmeden ikameyi teslim etmeyin. İkameler genelde distribütör tarafından yollanıyor uzamasını açıklamak zorunda kalıyorlar daha hassas olurlar diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu citroen özelinde değil aslında, benzer durumlar her yerde yaşanıyor. Konu tamamen şu, hukuki olarak süreç çok uzun sürüyor, bayiler bunu bildiği için gerekirse şikayet etsin diyor, 10 kişiden belki 1 ya da 2 si bu tür bir yola giriyor o da beklemeyi göze alabilecek maddi gücü olan ve avukatlık masraflarını karşılayabilen insanlar.

Bunlarda genelde aldıkları araba evin 1. arabası olarak kullanmayan adamlar. Forumda da örneği var adam yazmış 2 -3 post önce, fiat 500 le başından geçenleri az buçuk biliyoruz. Ne arabayı kullanabildi ne yaptığı masrafı geri aldı, yanılmıyorsam eğer bir kazanım elde edemedi.

Bir başka örnek:

Opel:
    Gundem Osmaniye | Opel Marka arac satın alan vatandaş 10. gun aracın elektrik arızası verdiğini, 10 gunluk aracın icinin serviste sokulduğunu goren vatandaş,... | Instagram

Geçenlerde mercedesin vitosunu vuran kıran birisi vardı. Gibi gibi çok örnek var, umarım bize denk gelmez. (Keşke kimseye denk gelmese)
    Üçüncü dünya ülkelerinde böyle olur.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir başka örnek:

Opel:

tabii ki genelleme citroen özelinde değil. sadece bu başlık citroen özelinde.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler