bu sayısınıda almak lazım çok güzel olmuş emeğine sağlık atıl abi
belair yanıyor yaw...
rc model köşesinde mitsubishi evo VI aracı yayınlıyan atıl abiye ve fotoları çeken tholl-ga kardeşime sonsuz teşekkürler.yine harika ve bomba bir sayı oldu![]()
GOLF MK-III
Ne demek kardeşim biz teşekkür ederiz hem sana hem de fotolar için Tholl-ga'ya... Bayaa emek harcamış belli ve otomobilleri kıskandıracak çok da güzel kareler var![]()
Bugun aldim inceledim, icerik cok kaliteli idi, uzun zamandir boyle bir TrTuning okudugumu hatirlamiyorum.. Elinize saglik..
SST'ler icin Istanbul Park ile gorusuyormussunuz dergide yazdiginiza gore, umarim anlasirsiniz.. Gorusmelerin sonucunu buradan yazabilirseniz cok iyi olur.. Subat sayisini daha sevkle bekleriz
Bir de bu SST'in subat bolumunude; bu sayinizdaki tanitim fotograflarinda yer alan M5, 350Z, ve 500 mu yer alacak acaba ? Her ay tek araba mi yoksa birden fazla mi olacak ?
Öncelikle çok teşekkürler Tarık...
SST'de bu sayıda yer alan otomobiller sadece tanıtım amaçlı piste çıkardığımız otomobillerdi. Mart ayından itibaren her ay 3 farklı pilotun pilotajında tek bir otomobili çok detaylı test edeceğiz.
İstanbul Park çok olumlu görünüyor, ancak karar mercii Bernie Ecclestone ve nihayi kararı verecek kişi de o, onun cevabını bekliyoruz. Elbette buradan paylaşırız sonucu![]()
Her ay Adanadan bir otomobilin çıkması çok güzel harika bir sayı emeği geçen herkesi kutluyorum özellikle kapak çok hoşuma gitti...![]()
MEN OTOMOTİV SAN.ve TİC. LTD. ŞTİ.
Adres : Üniversite Mah. Çimli Sok. (İGS Karşısı) No:5 Avcılar / İSTANBUL
Tel : (212) 591 75 10 - 591 13 88
Yetkili : Timur POMAK
e-posta : info@menoto.com Web: www.menoto.com
ama sanırım web sitelerinin hostinginde bi sorun var.
Ben gene yazı yazdım dergide, hani okursanız falan diye :PP
Atıl abi , Super Sport Test işini Harry'nin yapıyor olması ayrı bir profesyonellik katıyor işe gerçekten.Geçen hafta sizden sonra 2 saat daha bekledik,acaip disiplinli valla.Neyse , salı günü içmeye gidiyoruz takım olarak.Ben biraz bozarım onu hehhehe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)