Bu ayki sayının rakibi yok gercekten,Mercedes kapakta :) elinize sağlık diyelim..
Printable View
Bu ayki sayının rakibi yok gercekten,Mercedes kapakta :) elinize sağlık diyelim..
vayy mfp cem yapmıştı bu CLS nin müzik sistemini. süper olmş araç.
merak ettim bende alıyım ..
kapak güzel araclar güzel yine başarılı bi sayı olmus tebrikler..
Bugun aldim dergiyi, okumasi cok keyifliydi, dolu dolu bir dergi olmus hem araclar hem de diger icerik bakimindan.. Fotograflar olsun vs. her sey harikaydi.. Elinize saglik..
Tarık dergiyi okuyan birinin beğenisini iletmesi gerçekten bizi çok sevindirdi. Bu ayki dergi hakkında ufak tefek bilgiler daha verebilirim.
http://www.mypicx.com/uploadimg/1160...01292009_1.jpg
* Time attack da Tech Turkey üyelerinin birlikte fotoğrafları bulunuyor fakat ilk sayfada yer almamış.
* Camaro kilometrede 5TL yakıyor.
* Mercedes'de 30 bin euro'dan fazla müzik sistemi bulunuyor.
* Sayfalarımızdaki Honda Civic, Tech Turkey üyesi Balamir'in. Aynı zamanda fotoğraflarında Mertcan'ın da güzel bi pozu var :D
8 şubata mangal mı getırsek onur :) özgun kuzuyu keser pitte :)
güzel sayı...
tesekkkurler arkadaşlar yorumlarınız için...
elinize saglık cok guzel bi sayı olmus
bugun aldım dergiyi güzel sayı ama nedense mercedesin jantları hoşuma gitmedi :)
çok güzel sayı elinize sağlık camaro fena olmus sesinin ve yürüyüşünü merak ettim
Dergi dop dolu olmuş hazırlayanların emeğine sağlık.
almamak olmaz şimdi...
Biraz evel gazate bayinden arda ile satın aldık.Sayı gerçektende çok iyi izmirli araçları sayıda görünce çok mutlu olduk.Özellikle corollayı çok beğendim