Koltuğa nasıl yapıştığımızı anlatamam. "Beygir araç sattırır, tork yarış kazandırır" çok doğru bir söz :icon_tup:
Printable View
vitesler her gecısınde bele baskı hıssettırıyor. Yanı anlamadım ama egzoz sesı nasıl olurda group N gıbı ses cıkarır :) yakıt olarak dızel ama motor gucu acayıp olmus...dızellerde blow off sesıne gıcık olurdum ama subaru gıbı :D
corsa da vtecler gıbı sonradan patlama yapacak. 9-10 lıraya alınıp uzerıne 2 lıra harcanınca delı gıbı yuruyormus sahıt oldum... ayrıca mehmetın dedıgıne gore yakıt tuketımı de maksımum 200-240 arasıymıs :Deli:
dyno çıktısı falan var mı dergide yada tahmini bir güç?
yok.. dahası guc hakkında bı ıddıa olmadı. ama sanırım 140 cıvarı yada yanılıyor da olabılırım...fakat tork felaket :)
anlaşıldı bu bi gece rolle gelen corsa üstünde sac jantlar vardı yüklü bi tayyarla 180e kadar kafa kafaya yürümüştü o araba bu araba sanırım 1.7 dti çok sağlam bi motormuş kamyon motoru falan diolar :D bi arkadaşım çok bahsetmişti beyaz jantlar çok yakışmış
onur arabaya yapılan herşey dergide yazıyo dimi ?
Korkutucu bir sayi oLmuş :) TebrikLer Son zamanLarda DergiLerin masallahi var :)
teşekkürler. dergimizin sektördeki gelişmelere öncü olduğunu düşünüyorum. Motor modifiyesine temmuz sayımızdan itibaren ağırlık verdik fiberci esnafımızı küstürdük ama gereken buydu:)O araclarda su an sıkıntı var maalesef. Tamponlar kitler vs vs yapılmıyor artık. Ayrıca tuning dergilerine de öncülük ettığımız için gururluyuz:);)
eyvallah ellerinize sağlık dergiler iyice kaliteli olmaya başladı bu arabayıda çok merak ettim :)
Elinize sağlık gene çk başarılı bi sayı olmuş :)
beğenen beğenmeyen herkese çok tesekkurler...yorumlarınız bızı motıve ettıgı ıcın her sayımızın ayrı bır heyecanı ve hevesı var. Bu krız ortamına ragmen gulebılıyorsak ne mutlu bızlere...
@ saner müftüoğlu ; avatar sizin aracınız sanırım onu da görsek kaliperler yanıyor:)
terzı kendı söküğünü dikemez misali abıcım :) maalesef benım degıl ama aynı sekılde bır ay ıcerısınde aynı alcaklık, aynı jant ve aynı kalıper rengıyle sıtede fotoları yayımlarım ınsallah...Motor projesıne sımdılık gıremıyorum ama dıs kısımda sık olur ınsallah:):D
Sanerim inşallah uygularsın biliyosun en büyük destekçin benm ...:icon_tup:
Hayırlısı olsun o zaman:)
güzel sayı tebrikler,
Balamir yakışıklı si'ı çok güzel duruyor