Ayıpsın Brom sorman ve gelmemen hata !![]()
Ayıpsın Brom sorman ve gelmemen hata !![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
national geographic, discovery, cnbc-e, tnt nin dışında izleyecek hiç bir şey bulamıyorum çok nadir diğer kanallar film verirlerse izliyorum.
izliyecek hiç bir progrom yokki televizyonda devamli diz idizi dizi dizi varmısın yokmusun, ahmetçakarla 50 babacan, yemekteyiz, sizbize kimdeyiz off düşündükçe darlandım![]()
iyiki şu 4 kanal var
74 model sehpa...
Valla ben bayadır hiç televizyon izlemıyorum arada sırada avrupa yakasını izliyorum.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
tvlerı abuk subuk programlarla dolduruyolar, dızıler yemekteyız cart curt, nerde eskı tartısma programları vsler.. ınsanları tam uyutmaya yonelık son yılların yaklaşımı,
olan programlarda mesela starda pazarları yayınlanan ruhat mengının tartısma programı, onları pazar oglene koyuyolar,herkesın dısarda oldugu gezdıgı saate, koysana madem prıme tıme a,
yada genc bakıs oda gecenın bı yarısı,
bunlara ragmen ne ızlıosun dersenız,
ask ı memnu, adanalı gibi dizileri ızlerım, ntvsporda bıde maçları fılan genelde ntv acıktır öle ıste..
Tmm yemekteyiz guzel olarabılır ama salak sacma programlar cıkmıs yok ask var yok yemege beklerız fln vsyemekteyız programında begenmedım cart curt dıyolar ama tabaklarındakını sılıp supuruyolar
![]()
tv de inanılmaz programlar var ozellikle kesin raslamışsınızdır yabancı gelin hayatımda boyle bir program gormedim sozluklerde bi araştırın gülme garantisi veriyorum size
hee bide semra kaynana var ya nasıl olaylar donuyor millette oturup izliyor haketten anlamıyorum.
benim tv de program olarak izlediğim bir okan bayulgen birde beyaz var oda o akşamlar evde istem tv de zaten onlardan başka düzgün program olmuyor
avrupa yakası,canım ailem,adanalı gibi rasladıım zaman izlediğim hoşuma giden diziler var ismini hatırlamadıklarımda var şimdi sıkı takipçisi değilim ama zap yaparken çıkarsa karşıma izliyorum
geceleri ozelikle cnbc-e ve tnt yi izliyorum güzel vakit geçiyor dizi vs veya national geographic ile discovery channel
bunların dışında eve izlemediğim bol bo dvd film alıp yığıyorum ki acil durumda imdadıma yetişiyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Genellikle Discovery veya National geo açık. Türk dizilerinden 1-2 tane var izlediğim.. Yabancı dizileride torrentten indirip izliyorum.
geçen disko kralında desti izdivaç görüntüleri verdiler.
teyzem çıkmış evlenecem yeter artık sıkıldım çocuklarımı büyüttüm şimdi bide torunlarımı büyütüyorum benimde özel hayatım var diye feryat figan ettisonra kızı baglanmasınmı programa anne neler diyosun bizi rezil ettin diye
teyzemin suratını görmenizi isterdim.
beyaz show gercekten mükemmelizlediğim tek program
bide kanal d de gece gündüz var pazar aksamları oda güzel oluyo
![]()
Bu arada yemekteyiz programı ne iken ne olduğumuzun çok açık bir göstergesi..
Şöyle ki,
Benim annemin, babamın generasyonu yerde ekmek gördüğünde onu alıp kaldıran, evde yemek arttığında farklı bir şekilde değerlendiren, israf ve ziyandan kaçınan bir generasyondu.
Ama bugün ekranlarda görülen 10'larca veya 100'lerce TL para harcayarak yapılan yemeklerden bir lokma aldıktan sonra devamının getirilmemesi, çöpe dökülmesi..
Ekranlarda bu var ise kim hangi yüzle çocuklarımıza israfın ve ziyanın kötülüğünü anlatacak..
Yazık... Analarını satmanın rating getireceğini bilseler onu bile yaparlar..
discovery NTV saba Tümer in programı dek gelirse o onun dışında ev halkı ne açarsa ona bakıorum ama gerçekten çok iğrenç ve saçma sapan bizim kültürümüzü hiç biri yansıtmıyo bence
TV izlemek için vakit kalmıyorki
haftada 1 gün FENERBAHÇEmin maçını izlerim, eskiden Kurtlar vadisi vardı onuda kaldırdılar.
akşamları daya DVD'yi gitsin artık. TV çıktı hayatımdan.
sadece arada mtvdeki klipleri izliyorum.. tvde izlenicek hiçbişey yok hertaraf boş program ve gereksiz dizilerle dolu
genellıkle dızımax ve movıemax lere bakınıyorum ozellıkle dızımax te krımınal dızılerı ızlıyorum
onun dısında dıscovery natıonal
vadıyı ızlıyorduk oda kalktı. arada kavak yellerı bı ara da dudaktan kalbe sardı
bıde akıllı tv var can sıkıntısına bırebır![]()
o saatlerde evde olursam avrupa yakası, canım ailem ve çok güzel hareketler bunları seyrediyorum bunların dışında televizyonun başına geçtiğim yok açıkcası...
birde geceleri bilgisayardan southpark, simpsons, 24 gibi dizilerin gecmis bolumlerini seyrediyorum o kadar...
Gunduz kusagında ki en duzgun,kaliteli program kanal1 1bakıs programı heralde birde Mesut Yar'la Uyan Turkiye onun dısında gunduzle ilgili bi fikrim yok,Gece yayınları icinse disko kralı,beyaz,sade vatandas,canım ailem,avrupa yakası ve geri donerse kurtlar vadisi v.b'nin kaliteli oldugunu dusunuyorum..En guzeli her gece 2 dvd![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)