Bu etkinliklerde özel değil Şef; al arkana organizasyon hakkı olan ankara otomobil kulubunu. Tosfed onaylı olarak sana etkinlik yapsınlar.
Yani niyet olsun şefim elimizden gelen varsa fazlasınla yaparız
İ. melih gökcekte öyle diyodu
akşam akşam sövmüyüm![]()
Son dakika farkla kacırdık
İyi eglenceler...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
arkadaş güçlü araçlar tarafından zayıf otomobillerle zaman olarak çok geride kalmayacığımız bir pist olduğunu belirtmek için örnek vermiş heralde
hacı muratlar süper stageda bitek chetramla,sıralı şanzımanlı clio cup aracını geçemediler
m3 evo subi gibi araçlarla ben görmedim onniçin bişey diyemeyeceğim.ama fiyat eğlence amaçlı pist organizasyonu için gayet uygun.
umarım ilerki günlerde büyük pisti veya o olmasada şuankinden büyük halini kullanıma açar ve gene süper satge+time trial+drag gibi yarışlar sıkça olur
ha birde autodrom gibi bir yarış psitinde 9 hp araçların kiralanamaması saçmalık.13 hp liklerin lafını bile etmiyorum
Ozaman sevgili arkadaşım 2 hafta önceki bilgilendirme toplantısında vermiş olduğumuz dataları sana ve diğer arkadaşlarımada aktarayım. Zaten büyük pistte time trail yapılacak, ancak malumunuz tehlike olasılığı daha yüksek olduğundan dolayı. Öncelikle sadece bu amaca yönelik teorik vede pratik eğitim şart koşulacak. Bu eğitiminde içeriği gayet yeterli ancak ücreti yine çok düşük olacak. Yani arkadaşlar biz bir adım attık motorsporları dünyada nasılsa Türkiyedede biraz gereksiz prosedürler kalksın, insanlar pistlere yeterki ısınsın istedik. Ücretlerdende anlaşılacağı gibi 100 kişi bile girse bir pistin yükünü taşıyacak rakamlar değil bunlar. Amaç tamamen motorsporlarını sevdirmek. 9 Hp gokart konsuuna gelince. Sizler takımınızı kurun gelin, organizasyon yapma isteğinizi bir formata dökün bizler her halukarda düzenli etkinliklere varız. Ama takdir edersiznizki yoldan geçen vede ben 9 hp lik karta binecem diyen herkese kiralama yapılamaz. Bu önlemler tamamen can sağlığı için yoksa 6.5 lukta kiralanmazdı.
Teorik ve Pratik eğitimi kim vericek acaba?
Yerine göre Ethem Genim, Haldun bey, Mustafa bey veyz bizler. Tabiki eğitim verenler zaten eğitim verebilme yetkisine sahip kişiler sadece. Kalkıpta caddeden birini çevirecek halimiz yok![]()
O yüzden özellikle eğitici sertifikası diye üzerinde durdum ya. Tabiki kedni ileri sürücülük eğitimi almışa verdirilmesi yeterli değil bu eğitimlerin. Merak etme duvarları biz pistten baya geri çektik zaten![]()
Duvarları pistten geriye nasıl çektiniz yahu![]()
Valla 25 TL bildigin bedava gibi birsey olmus.
İzmirdeki arkadasların yerinde olsam kacırmam![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sen gel yeterki biz pisti lastik izolasyonla bile kaplarız. Arkadaşım biz seni gel sokak yarışı yapacağız başımızdada bikaç abi var demiyoruzki. (Gerçe onuda yapıoz ama başka yer başka zaman tabi). Burası İzmir Yarış Pisti vede lisanslı kadrosunun bulunduğu yer. Senin başına ne kadar bişi gelmesini istemiyorsan, buradaki herkes dahada temkinli. Bak bikaç satır önce arkadaşın biri 9 hp lik gokarta binemiyor diye bile serzenişte bulunmuş, bizde güvenlik nedeniyle demişiz. Sence senin aracının vede senin başına bişi gelmesini isteyeck kimse varmıdır?
Bu arada time trialde 1 boş tur, 3 zaman tutulan tur (toplam zaman esas alınıyor) ve tekraar finishe girilecek tek tur olmak üzere 5 tur olarak atıyorsunuz.
Bugün gokart yapmak bile 15 tl, siz kendi aracınzı denediğiniz 5 tura sadece 25 tl ödeyeceksiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)