arada kalmışlık
ne corvette ne zonda
corvette cidden yazık olmuş ... bu arada Pagani Zonda R ı pek bilmezdim netten baktığım fotolarına bakılırsa bu araçta pek başarılı olmamış ... he olsaydıda corvette çok daha güzel bi araç bence .. yazık onca paraya işciliğe ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ilk kez hipodromda görüdüğümüzde şaşkınlıkla baktık, millet aaa abi bu ne felan diyordusahibi pagani türkiyede tek bende var 2 milyon dolar muhabbeti felan yapmıştı en son donuts showdan sonra açılan kaput ve çakma pagani muhabbeti.. milletin gülme krizine girmesi
genellikle tunalıda bestekar sokakta duruyor
Daha önce görmüstüm.
Valla emek falan filan diyoruz da bence igrenc olmus.
Yapılan masrafa, emege yazık diyorum.
Corvette olarak kalsaymıs süper olurmus, bir de Indy500 araba yazık...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bi koseside benzese bari...
![]()
canlı hali pekte etkileyeci değil,sesi hariç.. hele o dtm kanat arabanın karakteriyle bu kadarmı uyumusz olur![]()
Birisi şunun direksiyonunun fotosunu koysun. Corvette yazısı üzerine yapıştırılmış pagani arması. corvette yazısı alttan kenardan gözüküyor. hahaha
Tam akraba evliliği, böyle arabam olacağına hurda c5 garajımda dursun daha iyidir.![]()
iş değil bu ya, yazık gerçekten...![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
verilen emeğe diyicek lafım yok ama yapılırmı güzelim c5 e yazık olmuş gerçekten ...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu apacılerın baskanı. oturan öküz.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)