Biraz daha detaylı anlatır mısın rica etsem? :)
Printable View
İzleyin siz bana anlatın detaylı :D
Ouroboros'tan kafam döndü yine şimdi :D
Dizi paylaşım başlığı vardı bulamadıdım.
The Americans tavsiye ederim. Soğuk savaş döneminde amerikaya yerleşmiş gizli kimliklerle amerikalı gibi yaşayan, rus kgb ajanlarının hikayesi
Edge of tomorrow. Tom cruise dan nefret etsem de Emily Blunt için izledim. Senaryo ilginç bazı yönleri ile gariplikler olsa da. İzlenir güzel film.
Not : Emily Blunt çok tatlı kadın :)
Fury. İkinici dünya savaşı kahraman amerikan askeri hikayesi propogandası beklemeyin. Savaşın tüm acımasızlığı ile gösterildiği bir film olmuş. Oyunculuklar oldukça iyi. Tabi film de bir yer var ki filmin puanın 8.5 dan 7.5 a indiren orasını izledikten sonra tahmin edersiniz.
Not: Maxi abinin dediği gibi Jon Bernthal almış yürümüş. Adam walking dead den sonra basınç açtı resmen :)
Nightcrawler. Başrol abimiz işi götürmüş. ***** ortamlara yeni düşmeye başladı.
Boyhood.
Bilen bilir:)
"Bana Masal Anlatma" küfürsüz komedi nasıl yapılır en güzel örneği gerçekten.
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Burak Aksak süper bir iş yapmış. Eğlenmek istiyorsanız mutlaka gidin.
Erdal Tosun ve Ercan Yazgan yeterli zaten keyifli olması için :)
son zamanlarda izlediğim en iyi filmler beğeni sırasıyla;
fury
gone girl
time lapse
the signal
hepsi tavsiye olunur :)
Fury'i dün izledim. Fena değildi. Senaryosu Er Ryan'ı Kurtarmak'tan etkilenmiş gibiydi.
I Origins Tavsiye eden oldu mu bakamadım ancak çok iyi film. Tavsiye ederim 8/10... İlginç bir bilim-kurgu diyebilirim, aslında daha çok din-bilim çatışmasından yola çıkılmış. Sonu da etkileyiciydi.
the equalizer denzel washington
Gone girl'i bitirdim az önce, biraz olayları bağlamalarda sorun olsada genel mânada tatmin ediciydi, izlerken pes dedirtip bol bol küfrettiren ve de kadınların kurgulama yapmalarının ipe nasıl götürdüğünü anlatan güzel bir film olmuş. 7.5/10
Nightcrawler ise başarıya giden yolda herşey mübahtır varsayımından yola çıkılıp pek etik olmayan yollarla ilerleme anlatılmış, film kendini izlettirdi gerçekten.. 7.4/10
Whiplash kesin izleyin. Beğeneceksiniz ... IMDB linki : http://www.imdb.com/title/tt2582802/
john wick nete düştü 1 saat durmaksızın aksiyonu bol olan bir film olmuş mutlaka seyredin
http://www.youtube.com/watch?v=RllJtOw0USI
dün akşam takers i izledim. izlememiş olanlara tavsiye edilir.
Salak ile Avanak 2 nete düşmüş, şimdi izliyorum imdb puanı ortalamalarda da kalsa çocukluğumuzun filmi olmasının hatrı var :)
Parliament Pazar Gecesi Sineması @ InterStar diyim, 95 doğumlular anlamasın :D
"It's All Gone Pete Tong" kimde vardır acaba ?
levent güzel yerden vurdun :D
Hafta sonu Fury i izledim gerçekten güzel film olmuş
The judge da fena değil izlenebilir
Expandables yenisi 1 2 den farkı yok ama kadro için izleniyor işte
Haftasonu Whiplash adındaki müzikal filme gittim. Bu sene en az 2 oscar alacak gibi. Jazz müzik sevmeseniz bile o gerilimi yaşamanız lazım. Film şimdiden IMDB ilk 50 ye girdi. Notu 8.7. Muhteşem finali için bile tekrar seyretmek istiyorum. Bu konuyu takip edenler kesinlikle izlesin. Teşekkür edersiniz :)
Çok korkunç bi film lazım ne önerirsiniz ?
2007'den kalma Turbo TypeR vs Hartge M6 videosu var abi forumda... Tavsiye ederim; eski ama korkutuyor.
Whiplash kesinlikle güzel tavsiye bir film.
Final çat diye bitti ne güzel kaptırmıstım biraz daha sürseydi keske dedim :)
Senaryoyu çok beğenmesem de "bana masal anlatma" iyi güldürdü. :D
hafta sonu izlemelik şöyle güzel tavsiyeler varmıdır :)
Pain & Gain - Zor Kazanç şiddetle tavsiye edilir gerçek bir hikayeden alıntı güzel film
whipslah... kelimeler anlatmaya yetmez.Son 10 dakka da arkadaşla ayakta cıglık attık.O kadar yani.
Gone Girl güzel film tavsiye edilir. :)