hala izlemeyenler varsa next güzel filmdir
hepsini vur
v for vendetta
Printable View
hala izlemeyenler varsa next güzel filmdir
hepsini vur
v for vendetta
Çoğu kişi izlemiştir ama izlemeyen varsa diye koyuyorum
Der Staatsfeind Nr. 1 (1998) - IMDb
Bugün tekrar izledim. Hala izlemeyenler varsa kaçırmasın. Çok güzel bir film.
http://www.hepizle.net/wp-content/th...300&q=100&zc=1
good will hunting- türkçesi can dostum. Filmin ismini duyunca köpek filmi olduğunu sanıyor insan ama değil. :D İzlemenizi tavsiye ederim.
Gece Gece Güzel Bir Korku gerilim filmi önerisi olan var mı
Son günlerde izlediğim en güzel filmlerden biri Looper herkese tavsiye ederim.. Başrollerde Bruce Willis var, sanırım henüz Türkiye'de vizyona girmedi.
Abiler çok acil sağlam bi romantik komedi ya da romantik film tavsiyesine ihtiyacım var.
Hatun akşama film seç film izleyelim dedi olay şu ki film zevkimi test ediyo ama ben fazla film izlemeyen biri olarak (izlersem de hep komedi izliyorum) bu konuda tamamıyla bilgisizim.
Gözünüzü seviyim bi el atın... :confused::soru:
three idoits izlemenizi tavsiye ederim güzel ve anlamlı filmm
Lucky Number Slevin - mutlaka tavsiye ederim. Sonunda sürpriz olsun diyenler için efsane film.
Pitch Perfect - Zaman geçirmelik, fena değil.
dün hansel & gretel i izledim 3D olarak ve çok beyendim. konu çok sade ve basit ama sonuçta 3D bir film ve hakkını vermişler gerçekten.
bunun da dün fragmanı vardı. kadro fena.
G.I. Joe: Misilleme - G.I. Joe: Retaliation - Sinemalar.com
Taken 1
Taken 2
Liam Neeson oynuyor basrolde, harika bir aksiyon. Mutlaka iki filmi izlemenizide tavsiye ederim.
Benim Top 10 listem şu şekilde,
The Green Mile
Trainspotting
Requiem For a Dream
The Shawshank Redemption
Forrest Gump
Schindler's List
3 Idiots Movie
City of God
Green Street Hooligans
Fight Club
Sağ Salim, 3 idiots, Takip İstanbul, Benim Adım Khan, Bir Köpeğin Hikayesi, Ghajini, Can Dostum, Çelik Yumruklar.. Daha çok aslında :)
Apocalypse now ' ı izlemeyenler mutlaka izlesin, analiz ede ede,tarihsel süreçle birlikte izledik bir arkadaşımla, hayata bakışım degişti. 2 günde toplam 12 saatte bitirdik.
Hatta izlemeden önce filmle ilgili yönetmenle ilgili bir araştırma sürecine girsin,yoksa bir şey anlamaz.
edit....................
Dün bi tv kanalında M.Ö. 10000 diye bir film vardı. İzleyen varmı acaba.İMDB puanı 4.9.ismi çok merak uyandırıcı ama bi izleyen varsa onun yorumuna göre izlicem.
takip istanbulun neyini öneriyosunuz arkadas. izledim berbat. sacma. cok kısa anlamsız bi film.
Aynen kanal 7'de idi.İşler güçler olduğu için izleyemedim.neyse bakarım bi ara saol yorum için.
Unkown
Yine Liam Neeson, harika bir film.
Gattaca.. Bilim-kurgu seviyorsanız beğenmemeniz mümkün değil...
Geçen gün izledim Argo-2012 diye bir film iranın devrimini anlatıyor sürükleyici tavsiye ederim
Django ya gidin veya indirin güzel bir film,tavsiye ederim.
korku film tavsiyeleri alabilirim..
"mama" izlemedim ama fragmanını beğenmiştim. Güzel bir film e benziyor.
http://www.imdb.com/title/tt2023587/
kesinlikle izlenmesi gereken bir film ! Zamana Karşı...
Django yu sadece tarantino hayranlarına öneriyorum aksi taktirde sıkılırsın şahsen ben çok sevdim. :)
biraz evvel bunu izledim değişik bir konusu var şiddet ön planda ama sonunu anlamadım ayar oldum:mad:
The Violent Kind (2010) - IMDb
Şimdi We are Marshall'i izlemeye başlayacağım.2006 yapımı,izleyen elbet vardır ama ben film bitince yorumda bulunurum