dürtü
isterik
tehlikeli aslar 1-2
inception
bunlarda bendenfavori : inception
gülüp eğlenmek istiyorsanız:
Çalgı Çengi... bugün sinemada izledim gülmekten gözümden yaşlar geldi![]()
![]()
var mı oldboy gibi çok fazla kupon olmamış uzakdoğu sinemasından tavsiye verebilecek arkadaş?
karım gangster gibi komedi de olabilir
aşk tesadüfleri sever
güzel film olmuş mehmet gunsur altan erkeklının oyuınculugu cok iyi belçimde çok güzelmiş gozumu alamadım valla(eski sevgilime benziyo bi ara dedim arıyımmı acaba o derece ) şarkı seçimleri çok iyi
aşk filmi değil aldanmayına adına konuşulanlara dram olmuş 2 3 sahne var gulduren![]()
av mevsimi
o kadar abartılmasına anlam veremedim üst düzey bi film olmamıs ama izlenebilir sonu çok basit bitti![]()
İlker G.
Man of honor
Zamanında amerika ordusunda yaşanan ırkcılığa karşı savaşan ve galip gelen bi siyahi vatandaşı anlatan 2000 yapımlı bir film. Şiddetle tavsiye ediyorum![]()
Instagram: mutusgarage
green hornet var vizyon filmi şu anda, güzel bir konusu var tavsiye ederim
low abiding citizeni de araya sıkıştırayım![]()
tron u ızlemeyın![]()
Çalgı Çengi yi mutlaka izleyin![]()
![]()
due date eğlenceli bi komedi filmi işte izlenebilir
secretariat : çok begendım bunu atlara ve at yarıslara merakı olanlar kesın ızlesın gercek hayatta yasanmıs bır olayı anlatıyor dunyanın en iyi yarış atlarından birinin doğumu ve yarışları diyelim![]()
bu ara dışarda hayat yok ondan filmlere sardık
crank2 de crank kadar olmasada guzelmıs ek sedan coupe var filmin bikaç sahnesinde![]()
İlker G.
The Last Ride..Biraz önce izledim çok güzeldi
Klasik amerikan araçları,aksiyon,drama severlere..F&F'in yönetmeninden
D&R - Film | Will Patton | The Last Ride - Son Sürüş | 11.99 TL | Macera - Aksiyon
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kader
masumiyet
izleyın kesın kendınızı![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)