v.h.s midir nedir korku hesabı çekelim demişler el kamerasıyla , resmen zaman kaybı ...
v.h.s midir nedir korku hesabı çekelim demişler el kamerasıyla , resmen zaman kaybı ...
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
skyfall a gitdik bugün gene istanbulu pek iyi göstermemişler kapalı çarşı hep dar sokaklar falan ayrıca 2 bucuk saatime yazık 007 mi izliyorum acı hayat dizisimi seyrediyorum anlamadım
bir kerede kapalı çarşı üstünde mevzu geçmesin tüm kötüler illa ki oraya kaçıyor değil mi aliminyuma koyim![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Hachiko, kesinlikle tavsiye ederim izlemeyen varsa izlesin...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
The Expendables 2 izledim dün. Blu-ray olarak torrente düşmüş.
Hani bırakın kötü film iyi film olayını, bu kadro film değil 2 saat boyunca halay çekse izlerimBu kadar aksiyon, bu kadro bünyeye fazla geldi. Bitkilere fotosentez yaptıkları, insanlara nefes aldıkları için atar yapabilecek kıvama geldim.
Film önerisi komedi yok mu![]()
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
Abiler böyle aksiyonu yüksek.Uçmalar kaçmalar patlamalar çatışmalar helikopterden helikoptere atlarken havada şarjör değiştirmesi bol film önerisi olan var mı ?
Geçen The Godfather ı izlemiştim. Bu gecede 2 yi izledim. Her erkeğin izlemisi ve anlaması gereken bir film. (en az 30 kere izlemişimdir üçünü de)
Hodejegerne (2011)
Mükemmel bir film kesinlikle izlenmeli hiç beklemediğiniz bir final yaşatacak sizlere.
Buradan da filme ulaşabilirsiniz
Hodejegerne (2011) » Hodejegerne DivX ALTYAZILARI
99 yapımı gerçek hikaye , denzel washington filmi , boksörün hayat hikayesi , gözümden kaçmış bi' film izledim ve çok beğendim , tavsiye ederim..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)