Stolen , Looper izledim yakın zamanda. Looper daha iyi :)
Django'yu indirdim ama daha izlemedim, Fundamentals'e ise henüz gidemedim yandaş bulamadığım için :D Ama tek başıma gidicem muhtemelen salı günü :)
Printable View
Stolen , Looper izledim yakın zamanda. Looper daha iyi :)
Django'yu indirdim ama daha izlemedim, Fundamentals'e ise henüz gidemedim yandaş bulamadığım için :D Ama tek başıma gidicem muhtemelen salı günü :)
Fundamentals cidden fenaydı. 1-2 kere daha giderim seve seve.
Fire with Fire izledim, eh işte. Zaman geçirmek için güzel. Dredd kesinlikle tavsiye ederim.
upside down tavsiye ederim beğendim baya güzel film
Modifiye ile ilgili film önerisi olan?
dün gece premium rush'ı izledim
zaman nasıl geççek farketmiceksiniz :D gitgelleri bol aaa uuu oo tınıları ile zevkli izlenesi hoş bi filmm..
Fundamentals'a 2.kez gittim. İlki kadar güldüm yine :) Hobbit iğrençti..zor dayandım
Le Impossible
Seven Psychopats
hangisi önce inerse onu izlicem :D yazarım yorumumu:)
- Varmı yeni, Komedi vs Gece izlenebilicek bugece sirkette sabahlıyoruz. Gene mesai spec.
beyler aksıyon polisiye tarzıda olur varmı onerebılcgnz bı fılm ?
savages güzel macera film ama +18 sahneler var;)
Bugunku tavsiyelerim:
-flatliners
-con air
-conspiracy theory
Bugunku listem 90lardan:)
hadi ya bende dün 2.kez gittim birazda hatun zoruyla gittim ama olsun yine ilki kadar olmasa da sağlam güldük. :D
taken 2'yi öneririm istanbulu biraz kötü yorumlamışlar lakin,death race 3 çıktı jason yine yok. iki filmde çok beklenti olmadan zaman geçsin diye tadımlık yapımlar. :)
Death Race sayı büyüdükçe kötüleşiyor. 3 saçmalığın daniskası, ciddi anlamda baydı.
Green Lantern ve Cloud Atlas tavsiye edilir.
yok mu yeni filmlerden tavsiye ?
Death race 3 baya kötüydü. Bence vakit kaybıydı.
''Django'' tavsiye ederim, Tarantino tarzı yine kan, vuruş, kırış hayli fazla.
seven pschopat sakın ama sakın diyeyim büyük zaman kaybı:mad: