cmylmz fundamentale gittim.
yok abi benim ömrümde bu kadar gülmedim son 35 dk zaten boğulma tehlikesi yaşadım. :D
adamın zekasına hayranım abi. :D
Printable View
cmylmz fundamentale gittim.
yok abi benim ömrümde bu kadar gülmedim son 35 dk zaten boğulma tehlikesi yaşadım. :D
adamın zekasına hayranım abi. :D
daha yeni cehennem melekleri 2 yi izledim bu kadro efsane...
TED i izleyin eger Family Guy i seviyosaniz, gulmekten altiniza kakanizi yaparsiniz..
Ama Ingilizcenizin iyi olmasi gerekiyo, altyazidan takip ederseniz esprinin anlami tercumede kayboluyor.. Seth Macfarlane in yaptigi hersey komik, adam Donald Trump a yardiriyo cok komik:D
Seth MacFarlane - Roast of Donald Trump! (HD Version) - YouTube
Kevin Smith in filmlerini tavsiye ederim, Clerks 1, Clerks 2, Jay and Silent Bob Strike Back, Dogma, Chasing Amy :D(Ben Affleckin lezbiyen hatuna asik oldugu film)
Bundada ingilizce gerek ama..
Eger izlemediyseniz Batman uclemesini izleyin( Batman Begins, The Dark Knight, ve Dark Knight Rises)
The Dark Knight Trilogy - Epic Retrospective - YouTube
Vede son zamanlarda tabiki Django unchained, Tarantino yapmis, Kill them softly rezildi... brad pitt kariyerine etti. Skyfall idare eder:D. Baska ne kaldi... yok bisi:D
Bide Jack Reacher ne kadar Tom Cruise asiri antipatik olsada
Film kosemiz bitmistir
KESINLIKLE Senna belgeselini izleyin...
Thats My Boy u izlicem şimdi ortamı hazırlıyorm :D
gerçeğe çağrı
fire with
medyum şiddetle tavsiye ederim...
aradım taradım cem yılmazı bulamadın nette varmı bilen goren nette izleyen :D varsa bi pm atarsa cok sevinirim....
Çakallarla dans 2 boş vakti olan varsa izlesin tamamen zaman kaybı filmde toplasan 1 veya 2 kere güldüm
adam gibi torent film sitesi bilen var mı varsa link gönderirmisiniz mesaj ile.
ayrıca İncir Reçelini tekrar izledim.10 numara 5 yıldız film.Benim diyen erkeği duygulandırır.
Ben isohunt tan indiriyorm
Dün akşam fundamentali izledim, güldürmediği an yok ancak hakikaten yarıldığım 2-3 an vardı:) çok fazla ingilizce muhabbeti vardı özellikle 2.yarıdaki muhabbeti çok uzatmış ama sonuç olarak kesinlikle izlenmeli:)
kakabus, baba ve aygaz muhabbeti öldürdü:D
fundemental dvd çıkarsın orjinal alıcam paraya kıyıp. 34 dvd 02 plakalı gt-rda benim de emeğim olsun :D
Güzel filmdir izlemediyseniz tavsiye ederim
http://i47.tinypic.com/2mqsz79.jpg
Cmylmz fundamentals tavsiye edilir
J. Edgar...Kalite yapım tavsiye ederim.:)
aynen youtube'da var ama sinemaya gidip izleyeceğim için açıp bakmadım heyecanı kaçmasın diye ama zor duruyorum.:D