Parker fena değil vakit geçirtir
Trance güzeldi farklı kurgusu ilgi çekici
Çılgın Joe vakit kaybı sıkıcı :)
GI-joe güzeldi tavsiye olunur.
Jack Richer izlenir güzeldi.
Printable View
Parker fena değil vakit geçirtir
Trance güzeldi farklı kurgusu ilgi çekici
Çılgın Joe vakit kaybı sıkıcı :)
GI-joe güzeldi tavsiye olunur.
Jack Richer izlenir güzeldi.
Trance nasıl, yavaş işleyen bir filmmi? Translı, hipnozlu filan olunca Zindan Adası benzeri birşeydir, sıkılırım vakit boşa gider diye izlemiyorum. Tanıtıcı bir tavsiyesi olan varmı?
The Road..
Dün akşam izledim ruhum dünyam karardı resmen..
Tavsiye ederim
'ekspres kasa' eski ama çok güzel bi filmdir...
Simon (James McAvoy) çok başarılı bir müzayede memurudur. Değeri birkaç milyon dolar olan bir tablonun çalınması için bir suç çetesiyle anlaşma yapar, Simon çalınan tabloyu büyük bir yere saklar. Hırsızlık çetesi yüzünden kafasına aldığı darbe sonucu hafızasını kaybetmiştir, çetenin kaçırdığı Simon, uyandığında tablonun yerini hatırlayamaz.
Psikolojik tedavilere ve onlarca işkenceye cevap vermeyen Simon, çetenin liderinin (Vincent Cassel) getirttiği bir hipnoz uzmanı (Rosario Dawson) ile geçmişinde derinlere inmeye başlamıştır. Hipnoz nedeniyle, eski kırgınlıklarını ve tutkularını tekrar hatırlayan Simon için “bugün” artık çok daha bulanıktır.
yani kısaca tablonun yerini hatırlatmaya çalışıyorlar memura film değişik yönlere akıyor bence seyret
@emirzukak birazdan indiriyorum. Teşekkür ederim.
http://4.bp.blogspot.com/-LQYakxf-eM...le-430x600.jpg
Killing sesion-Öldürme mevsime. Robert De Niro ve John Travolta oynuyor. Kısaca Bosna-Sırbistan savaşında görev yapmış bir askerin (Robert) eskiye dair olanlardan uzaklaşıp ormanda tek başına yaşaması ve birgün savaş zamanı öldüremediği bir adamın (John) intikam için ortaya çıkması ve kovalamacanın işlendiği basit konulu pekte aksiyon olmayan bir film. Benim için 10/6 lık bir film. Özel film arayanlar oyunculara aldanıp yanaşmasın yani :).
Uzun zamandır indirip kenara attığım bir film, tarantino yine yapmış. Ben gibi sürekli erteleyenler varsa mutlaka izleyin.
http://politic365.com/wp-content/blo..._unchained.jpg
zaman kaybı kotanıza yazık
http://www.direkfilmizle.com/poster/...-film-izle.jpg
hd film indirebileceğim torrent yada normal indirme yapabileceğim bir site varmı sisizin kullandıklarını ozelden atarsanız sevinirim :)
pain&gain izleyen var mıdır?
Hapishaneden kaçış konulu filmleri izliyorum bu ara :D
arkadaşlar nerden indiriyonuz özellikle torrent varmı, beleş olan...
bir aksiyon sever olarak araya başka türleride serpiştirdim son zamanlarda izlediğim filmler;
Jack Reacher: kesinlikle izleyin aksiyon senaryo iyi bu film kıtlığında bir çok filmden iyidir.
The intouchables: Mükemmel bir film, mutlaka izleyin fransızlardan beklemezdim güzel bir film olmuş..
Olympus Has Fallen: Klasik bir aksiyon filmi senaryo vasat amerikan milliyetçiliğinin tavan yaptığı filmlerden biri klasik god bles amerika bla bla bla olsada filmde boşluk olmadığı için baştan sona izleniyor film kıtlığında boş vakti olanlar icin izlenir diyebilirim.
Hangover III: maalesef bir ve ikinin tadı yok seriyi tamamlamak adına izledim, yinede idare eder...
Crazy Joe: Jason statham için sabrettim, akisiyonla başlıyo ama sonra sönen bir film izlemeseniz de birşey kaybedeceğiniz bir film değil aklınızda kalmayacak bir film...
Trance: film aksiyon doluymuş gibi başlıyor ama sonra aksiyon bitiyor ve olaylar senaryonun kurgusu üzerine geçiyor Jason statham ın revolver filmini izleyenler bilir karışık bir senaryo hipnoz eden edilen insanlar hafıza gibi kavramlarla devam edip biten bir film izlenilebilir.
Romantik Komedi 2: vasatı geçememiş..
The Place Beyond the Pines: güzel bir film izlenir.
dün gece uykum gelsin diye django izledim, fena filmdi 170 dk aldı götürdü
white house down, dün sinemada izledim. tavsiye etmem. sinema da izlemeye değmez.
cuma gün pasific rim geliyor onu bekliyorum artık :)
killing season:
dün seyrettim, işte yapacak hiç birşeyiniz yoksa seyredin diyorum o kadar.
pacific rim: rating 7.9 almış. büyük rakam
sinema çekimi olmasına rağmen bekliyorum
belki bende sinemaya giderim
Pacific Rim sinemada izlenmesi gereken bir film düşüncesindeyim keza görsel efektleri ile çok ilgi çekiyor... Sinema çekimi filan zaten tat alamazsınız da bu tarz filmlerde daha da kötü oluyor...