tavsiye edebileceğiniz aksiyon macera komedi var mı?
Bide filmleri nerden izliyorsunuz mac kullandığım için 128 gb ssd ım var ındırmek ıstemıyorum.
pocto diye bir site var ama ordada her filmi bulamıyorum
önerileri pm atın lütfeeen
Printable View
tavsiye edebileceğiniz aksiyon macera komedi var mı?
Bide filmleri nerden izliyorsunuz mac kullandığım için 128 gb ssd ım var ındırmek ıstemıyorum.
pocto diye bir site var ama ordada her filmi bulamıyorum
önerileri pm atın lütfeeen
gunlukfilm
en mantıklısı
hem mail.ru hemde vk uzantılı olarak mevcut,birçok filmde direk olarak var bilgin olsun.
film tavsiyem suan ıcın yok (varda biçok fılm ızlıyorum :D) yakınlarda aklımda kalan olmadı hiç dicekken aklıma geldi yazarken :D ' Celda ' hapishane filmlerinden hoslanıyosan eger,güzeldi baya deişik sahneler mevcut. :)
Az once Rush i izledim (Zafere Hucum) Niki Lauda ve James Hunt rekabetini anlatan film, Basrolde James Hunt'i canlandiran Thor ve Avengeratan tanidigimiz yakusuklu abimiz Chris Hemsworth var, Niki Lauda yi canlandiran ise Daniel Bruhl, mukemmel oynamis ikiside rollerini bence.. Super bayildim filme, Araba seven herkes (kisaca tum forum) hele ki Formula 1 seviyosaniz ve eski zamanlarini merak ediyosaniz izleyin kesinlikle... Senna belgeseli ve bu en iyi F1 temali filmdi, Keske Senna nin da boyle filmini yapsalar, Prost la rekabeti de en az bunun kadar ilgi ceker... siddetle tavsiye ediyorum filmi
celda iyiymiş hacı :D
Ceset-El Cuerpo
güzel kurgu,bol ters köşe ve süper son,kesinlikle tavsiye ederim 2 saat aktı gitti anlamadan.
http://dikkatsinema.files.wordpress....301407_640.jpg
rush zafere hucumu netten ızleyebılcemız bı yer varmıdır suan tavsıye edebılcenız yoksa nete düşmedimi daha
Mp4 icerikli film izleyebilecegim bir site varsa pm'lermsiniz arkadaslar. Yurt disindayim pc getirmedim. Telefondan film izliyorum youtube harici androidden izleyebilecegim bir site varsa cok makbule gecer. Simdiden tesekkurler
son zamanlarda izlediğim değişik eğlenceli güzel film : )
süre çok cabuk geçiyo heycan aksiyon makara kukara herşey var :D
Where're the Millers(Bu nasıl aile)
:)
korku seansı
sıkı aynasızlar
büyük sezsizlik
hangover3
gizemli nehir
kungfu sokagı
komedi veya aksiyon türü film önerisi olan var mı?
hangover 3 o kadarda güldürmedi ilk filmin yerini tutamadı
varmı dır öneri ?
komedi
aksiyon-gerilim
dram-romantik-komedi
vs
komedi aksiyon tavsiye edecek varmı ?
Hala izlemeyenler için :
Spy Game - Casus Oyunu
CIA'de 30 yıl boyunca başarıyla görev yapan Nathan Muir, emekli olmanın hazırlıklarını yapmaktadır.
Eşyalarını toplamak için son kez ofisine gelen Muir, daha önce Vietnam, Berlin ve Beyrut gibi birçok bölgede birlikte çalıştığı
Tom Bishop'ın Çinliler tarafından yakalandığını ve 24 saat içinde idam edileceğini öğrenir.
Bishop hakkında bilgi vermek için CIA'in üst düzey yetkilileri ile toplantıya katılan Muir, üst yönetimin Bishop'ı harcamaya karar verdiğini anlar.
Görünüşe göre Çin hükümeti ile ilişkilerin bozulmaması için bir ajanın hayatı feda edilecektir.
Bunun üzerine Muir, yıllarını birlikte geçirdiği ve neredeyse tüm bilgilerini aktardığı ortağını kurtarmak için harekete geçer.
http://www.hizliresimyukle.com/image...8/31/RzU0A.jpg
pasific rim bilim kurgu severlerre tavsiye olunur
hangover 3 serinin ayıbı sakın izlemeyin
heat eh işte seyredilir
now you see mee 2013 en güzel filmi şimdilik
the purge güzel bir konu ama
bugun sinema da about time , zamanda aşk Türkçe ismiyle izledim , konu güzelde işleyiş kötü olmuş orta halli bişey , sinema da izlencek film değil ;)
Bilimkurgu-Korku-Gerilim özellikle de Resident Evil serisini seviyorsanız mutlaka ; Resident Evil: Damnation ı seyretmelisiniz.Serinin 2012 yapımı animasyonu.
Çok sürükleyici bir senaryosu ve bitmeyen aksiyonu var..