Pacific Rim bugun seyredebildim hoşuma gitti ..
Printable View
Pacific Rim bugun seyredebildim hoşuma gitti ..
bu aralar prıson break dızısıne sardım sorum su guzel onerebılecegınız bı sıte var mı ızlemek ıcın kalıtesı en az 480p olan yanı arsıvı genıs bı sıte lazım
The Factory
Az önce izledik. Güzel bir film. Spoiler vermiyim ama tahmin ettiğinizden biraz farklı bitiyor.
sinemaya giden varmı riddick,cılgın hırsız 2 nasıl yapalım .
riddick iyi gibi duruyor ama uzun zamandan beri iyi film izleyemedim :)
yok mu film önerisi olan ?
pasific rim güzeldi beğendim. transformersın godzilla olanlısı.
lone ranger izleyemedim çok sıkıcı geldi bana tavsiyem bulaşmayın.
The Call ( acil arama )
Biraz önce izledim güzel film ... 911 de çalışan bi bayanın genç bi kızın 911 i aramasıyla eve biri girdi demesiyle başlıyor ... Adamda 15 17 yaş genc kızları öldüren biri ... Kadının telefonda kızı öldürmemeye akıl vermeye yaşam mücadelesi vermeye yönlendirmesini konu alıyor ... Ck anlatmak istemiyorum sonu inanılmaz bitiyor dellendim hemen 2si çevrilmeli :)
Immortals - bir kere ızledım ama sımdı tekrar ızleyecegım gercekten cok ıyı bır gorsel solen.
Social Network ve Jobs filmleride gayet iyi. Film sonunda resmen new brand yaratma fıkrıne kapılıyorsunuz :D
A Good day to die hard 2013 yoklukta izlenir kötü değil
Snitch 2013 şiddetle tavsiye ederim o eski snitchle karıştırmayın filmin konusu müthiş
Dwayne johnson... muhbir . Guzel surukleyici bir film. Tavsiye ederim.
Birde eastern promises diye bir film var. Rus mafyasiyla ilgili .
Bi ara her filmde Vin Diesel oynardı şimdi Dwayne Johnson başladı kalsa gibide bi adam basmış steroidi
pasifik rim, maskeli süvari. Kesinle izlenmesi gereken 2 film
Pasific Rim güzel vakit geçirtiyor. İzlenebilir.
Ben sinemadaki riddicki begenmedim
the heat de baydı beni 2 saat yapmışlar bide ,
the conjuring mi ne korku filmi diye açtım farklı güzel falan diyorlardı ama aynı tas aynı hamam farklı bişey görmedim :)
runner runner (buyuk hırsızlık mı buyuk hırsızmı) ne turkcesı sınemada izledim(aslında netten arattım daha düşmemiş:D) konu iyidi daha önceden gelcegını bılıodum ama dusuremedık nette herneyse izleyin gayet keyiflifilm :)
the conjuring korku severlere tavsiye hiç fena değil:)