benjamin button izledim bugun, baya güzeldi.. tavsiye edilir
Filmden: Peki yaşlanıp derim buruş buruş olduğunda beni sevecek misin? Peki sen sivilcelerim çıktığında beni sevecek misin? Ya da altımı ıslattığımda ya da karanlıktan korktuğumda..
benjamin button izledim bugun, baya güzeldi.. tavsiye edilir
Filmden: Peki yaşlanıp derim buruş buruş olduğunda beni sevecek misin? Peki sen sivilcelerim çıktığında beni sevecek misin? Ya da altımı ıslattığımda ya da karanlıktan korktuğumda..
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
izleyen varmi?
Exclusive Gangster Squad Extended Trailer - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
Fragmanına kanıp 47 Ronine gittim pek tatmin olmadım. Fragamandaki gibi yaratıklar ejderhalar filan var ama çok çok az fragmanda tüm film onlarla alakalı gibiydi ama son samuray tadında olmuş birazcıkda fantastik öğeler eklemişler. Fena değil ama bi alex değil.
Everyday I ** çapuling...
You are next i bekliyordum uzun süredir , bluray leri çıktı bakalım nasılmış akşam izlerim. VHS yi çeken yönetmenin filmi genç bir eleman 82 dogumlu... Başarılı buluyorum
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
''Can Dostum'' çok güzel bi film izlerken hiç sıkılmıyosunuz ve keşke biraz daha sürseydi bitmeseydi diyebiliyosunuz sonunda..
Barış
2 gündür full evdeydim toplamda 6 adet film izledim yorumları aşağıda görebilirsiniz.
Forrest Gump : Bu zamana kadar niye izlememişim hiç bilmiyorum. Efsane ötesi bir film.
Hangover Part III : İlk iki filme göre tutuk ancak yine de komik. Özellikle son sahne efsane olmuş. 4'ün habercisi.
Batman Dark Knight : Çok çok başarılı fantastik bir film. Bu zamana kadar izlemediğim için üzüldüm.
The Pianist : İlk çıktığı zaman da izlemiştim. Yine izledim. Çok başarılı bir film. Listemde ilk 5'tedir her zaman. 2. Dünya savaşını anlatıyor.
Pulp Fuction : Quentin Tarantino'nun hiç bir filmini anlamadığım gibi kafa yorup bunu da anlamadım.Tıpkı Django'yu da güç bela anlamak için çaba sarf ettiğim gibi. IMDB'de ilk 10'da ancak sorun bende herhalde.
![]()
Kolpaçino : Herkes biliyor zatenAraya Türk filmi de sıkıştırayım dedim
![]()
beyler lütfen film işinden anlayanlar yorum yapsınlar herkesin zevki vardır ama birde ortak kanı vardır saçma sapan filmlere cok sıkı aman öyle böyle güzel film bir cıkıyor tırt![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Rus yapımı Metro 2013 filmini az önce bitirdim. Sürükleyici film ancak klasik Amerikan gerilim filmi tadında olmuş. Sahneler falan hep aynı heyecan. Sonunun iyi olacağı belli yani.
Bence gerilim filminde ana karakterlerden birinin son sahnede ölmesi lazım ki filmin sonu vay beee olsunYanlış mıyım?
@Yigit G. ; hocam güzel önerileriniz var, takipteyim.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)