link alabilir miyim abicim mümkünse :)
Printable View
gec gordum kusura bakma :) yolladım
estağfurullah abicim, teşekkür ederim :)
donni darko'dan sonra, arizona dream benim hayatımın filmidir, biraz ütopya, abartısız fantastik kurgu ve bitmeyen bir müzik.
but what's the point of reading of somebody
telling me the difference between an apple and a bicycle?
if i bite a bicycle and ride an apple,
i'll know the difference...
Abiler izlenicek güzel Türk filmi var mı? Çok meşhur olup herkesçe izlenmemiş olanlardan yani.
Arkadaslar kis uykusu diye bir film cikmis oskara aday diye filme sinemada uc saat anca dayandim nasil bitti bilmiyorum ama lanet ettim.bukadar gereksiz bir film gormedim.paramada yazik zamanimada yazik oldu
Baskın 2 Simdi izledim gercekten cok guzle tavsiye ederim 10/8
tekrar sorayım bir, şansımı deneyeyim :)
şöyle ingiliz denizci askerleri olan günümüz tarihine yakın bir zamanda geçen film önerisi olan varmı arkadaşlar? Bir çoğunu izledim gerçi ama, belki farklı bişey çıkar :)
sağ salim 2 nette var mı ?
edit : buldum.
Film degil ama su an ntv sporda kırkpınar yağlı güreşleri canlı yayında yarı final güreşleri yapılıyor. Konu kirliliği olmaması için buraya yazdım.
A Serbian Film.... çok birşey yazmıcam da hayatımda izlediğim en sert filmlerden ilk 5 e girer.. hatta ilk 3 e girer... Yalnız bünyeniz saglam değilse kesinlikle ama kesinlikle izlemeyin... bakın uyarmadı demeyin sonra buraya gelip bana sövmeyin uyarıyorum... Ha bu arada bazı versiyonlarda sahneler kesik , sansursuz veriyorsunu izleyin izleyecekseniz benim izlediğim
A.Serbian.Film.2010.UNCUT.720p.Bluray.DTS.x264-EucHD [PublicHD]
idi... uncut olanları inidirin... ama uyardım bakın...
Filmi izleyebileceğim bi site var mı ?
ben katliamı anlatan film falan zanettim uncut diyincee dedim yuh filmi mi vardı da eski kasetlerden film fln yaptılr zannettim..
viki'den srpski film diye okudum da ,şimdi anlamadığım yerler var tr'sini okicam :D
İzleyen herkes ama herkes sövmüş filme merak uyandırdı :D
izlenmeye değer bir film değil... +25 olması gereken abuk subuk, değer yargılarını hiçe sayan Gereksiz bi film Hiç bulaşmayın
insan kırkayak filmi vardı onu izleyen varsa o bunun yanında Pokemon gibi kalıyor :D