Eli roth once aftershock simdide bu green inferno bir daha sevseler izlemem eli roth filmi
Printable View
Eli roth once aftershock simdide bu green inferno bir daha sevseler izlemem eli roth filmi
İnterstellar ,son zamanlarda izlediğim en iyi flim , izlemeyenlere tavsiye ederim akıçı bir flim IMDB Puanı: 8.9
American Sniper veya Fury tarzında güzel film önerisi olan var mı?
iyi geceler, 47 Ronin az önce izledim, Japon eski hikayelerinden uyarlama. Kesinlikle tavsiye ederim.
starcraft 2 nin cinematicleride harika... Oyun oynamasamda Blizzard cinematic işini iyi yapıyor... WOW ile film dünyasınada giriyorlar bakalım gerisi gelecektir...
Mandariinid (2013)
Drama, War
Imdb Puanı 8.4
Verdiği mesajlar açısından güzel, yüksek beklentiyle izlememek gerek, pek aksiyonu yok.
Tavsiye ederim.
Hidden'ı tavsiye ederim, filmin ilk başlarında sıkıcı geliyor ama sonlara doğru güzelleşiyor :) hidden-2 de yakında gelir ...
james bond a gittik . eh işte vakit geçirmeye gidilir . kötü değil . :)
Cartel Land'ı izledim bende gece.
Belgesel tadında olmuş aslında, one shot çekim. Tavsiye ederim :)
Ajan 2015 yapımı akşam izledik. Eğlenceli bir aksiyon olmuş ama aileyle izlemeyin filmin bir sahnesinde Johny sins virali var.
Aileyle falan izlenmez yani o derece.
Green İnferno bence tamamen zaman kaybı bir film hiç bir amacı veya keyfi yok iğrenç olan sahnesi de yok senaryo da baştan çok belli zaten.Tavsiye etmem.
47 Ronin indirmiştim 1941de çekilmiş bir film çıktı boşa gitti 4küsür gb :D
Jerry Bruckheimer
Tony Scott
Scott Free
Harry Gregson-Williams
hans zimmer
Denzel Washington
bu adamlar ne yaptıysa izlerim.
çekiminde oyunculuğa müziklerine kadar efsanedir hepsi benim için.bu filmler yüzünden arabada klasik müzik dinlemeye başladım:)
Cem yilmaz- abv7c çok kötüydü arkadaşlar. Tavsiye etmiyorum.
yazıldımı bilmiyom ,,,labirent,,alev deneyleri
Spectre izlendi %100'lük bir film değil zaman geçirmek için bire bir.Öve öve bitiremedikleri Aston Martin DB10 filmde sadece 5 dakika kadar gözüküyor :)
Dün gece spy izledim. Statham, law ve mccarthy. Uzun zamandır böyle güldüğümü hatırlamıyorum. Yalnız iyi bi çeviri lazım aşırı argo var. Bir de sakın ilk yarım saatte bırakmayın. Statham biraz geç giriyor ve yarıp geçiyor