'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Noah (nuh) izledim haftasonu , biraz masalımsı biraz mitolojik böyle değişik bir filmdi.Dünyanın 6 günde yaratılışı falan güzel yapmışlar.Hani ben inanmam öyle seylere ama anlatılış biçimi falan harika idi.Birde insanlarla ilgili çok güzel mesajlar var filimde aslında dünyanın hayvanlara ait oldugu , kötü adamın ise dünyanın ve hayyanların kendilerine ait oldugunu söylemesi vs... 10 üstünden 6.5 alır daha geçmez süper film beklemeyin ama değişik...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
La belle et la bête - The beauty and the beast... Christophe Gans yaptıysa güzel yapar dedim ve izledim... Cidden güzel yapmış.Muhteşem dekorlar harika sahneler mevcut... görsel şölen.. Ama o kadar daha fazlası değil.Çok fazla birşey beklememek gerek sonuçta cocuk masalı.Ama iyi harmanlamış sıkılmadan izledim.
![]()
Tool sen kesin izlemişsindir... Dün akşam MOON u izledim .. oy oy nasıl filmdir o... resmen bilim kurguya doydum... Uzay istasyonu muhteşemdi... giysiler aletler bilgisayarlar vs de öyle... senaryo zaten aşmış... böyle güzel senaryolar 3-5 yılda bir çıkıyor.. yalnız birtek ay yüzeyinde geçen sahnelerde çok fazla " set " hissi uyandı bende... arkadaki yıldızların duvar oldugu sanki biraz belli idi.. Yada ben çok dikkatli izliyorum ondandır. Ama genel olarak film muhteşem... Hani Gravity i 10 la çarpar 5 e böler... Bu arada Oblivion filmini direk burdan çalmışlar... 5 senedir nasıl izlememişim bu filmi hayret... Ha bu arada merak eden arkadaşlar filmde aksiyon yaratıklar patlamalar vs yok... tamamen dram ve psikolojik birazda sosyal mesajlı (kapitalist sisteme) ama ben inanılmaz heycanlı izledim sonunu merak ederek.Film saf bilimkurgu... ona göre indirin...
Tool bu arada Alien dan da birçok ayrıntı farkettim... Nostramo ya çok benziyor du istasyonun içi.. Gerty nin alien daki mother isimli bilgisayara benzemesi.. Tabi onun geçmişide space odyssey deki Hal 9000 den alınmaFilm üstüne uzun uzun konusulacak kadar güzel bir film..
imdb: 8.0
Moon (2009) - IMDb
![]()
moon icin yazdigin herseye imzami atarim hocam;
bekledigim iki filmde hayal kirikligi cikti transformers ve godzilla neydi oyle midem bulandi sinirden
singularity vs bilimkurgu okuyorsan eger kesinlikle transcedence izleme;
yapay zeka sadece dekor olmus , bildigin turk dizisi tadinda![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Transformers dan zaten birşey beklemiyorum hele hele Michael Bay uzak olsun bana... Armageddon dan beri sevmem o yönetmeni.Eski filmleri (çizgi filmleri comicleri) CGI tekniği ile yeniden çevir , paraları al mantıgı ile giden hiçbir yönetmeni sevmedim.Elm sokagını yaptı batırdı... Transformersı yaptı batırdı ... Texas katliamını yaptı batırdı ... i'm number 4 u yaptı batırdı... Şimdide Ninja Kaplumbağları yapıyor... hadi bunuda cocuklugumun anısına bekliyorum ama eminim onuda batırackak... Birtek İsland filmini sevdim onunda konusu güzeldi birde Ewan McGregor , Sean Bean ve Steve Buscemi gibi isimler kurtardı filmi.. Onun dısında tırt bir yönetmen...
Ama Godzilladan umutluydum çünkü Gareth Edwards yönetti... Büyük umutlarım var o yönetmenden. Çünkü daha önce yönettiği Monsters o bütçe ile ciddi başarılı bir film idi.Genç zaten 75 doğumlu... ilk büyük bütçeli filmi godzilla... Ben o adamın çok daha iyi filmler çıkarıcagına inanıyorum sadece böyle populer kulturun yiyip bitirdiği filmleri vermesinler bu adama... Moon gibi filmler versinler...
transcedence den de umutluydum üzüldüm... Yönetmenenin ilk filmidir... Ama saglam adamdır.. Christopher Nolan ın yanında yetişmiş bir adam... Yinede izleyecem merak ettim... Nedense bu film bende The Lawnmower Man (bahçıvan) filmini anımsatıyor... Şu beynini bilgisayara kaptırıp telefon hatlarında gezen adam![]()
bilim-kurgu hastasıyımdır ve bende transcendence'i izledim hatta morgan freeman ve johnny depp in oynaması izlememde baya etkili oldu.
Film çıkmadan önce araştırmıştım ve bana eagle eye Eagle Eye - Außer Kontrolle (2008) - IMDb ile benzer nitelikte bir gibi gelmişti. 2 gün önce izledim baya yavan soğuk bir film gibi geldi. Kurgu güzel hatta filmin başı dikkatli izlenirse eğer sonunda da şaşırtabiliyor. Hayal kırıklığı değil ama 10/7 alır oyuncular ile. İzlenebilir diye düşünüyorum.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
az önce maymunlar cehennemini izledim ve çok beğendim. avatar dan sonra izlediğim en güzel 3d filmlerden biri.
blue ruin izleyin mutlaka;
yavas ilerliyor ama finali harika
Experience is what you get when you don't get what you want.
moon çok güzel filmdir. Bilim kurguya getirdiği bakış açısı gerçekten harika.
Ben de dün The purge izledim. Hızlı, çok tempolu aksiyon yok ancak oldukça gerçekçi. Bazı oyuncular vasat kalsa da izlenebilir diye düşünüyorum. Sonu biraz şaşırtıcı ve klişelerden uzak durmaya çalışılmış. Ben beğendim. Konusu da ilginçtir. Türkçe olarak arınma gecesi diye aratısanız bulabilirsiniz. Şuanda devam filmi de vizyonda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)