User Tag List

Sayfa 256/375 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
7114 sonuçtan 4.846 ile 4.864 arası

Konu: Film Tavsiyeleri

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya olm güzel bi film öner izliyim komedi falan da olur. çok sıkıldım dükkanda akşam olmaz bana bugün
    izlemediğin dizilere sar derim,prison break,breaking bad,dexter vs vs

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izlemediğin dizilere sar derim,prison break,breaking bad,dexter vs vs
    Diziye hiç girmiyim şimdi ya. Filmler sıkmaya başlarsa geçerim dizilere

Bu arada ;

La Cara Oculta - Saklı Yüz

şimdi bitti. hoşuma gitti güzel film.

Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam Vlad osmanlının bugune kadarki en büyük belası olmuştur acımasızlıgıyla. 20.000 den fazla osmanlı askerini yakalayıp kazıga geçirmiştir. km lerce uzunlugunda yollara kazıklarla kafaları dizmişti... Arkadan gelen osmanlı askerleri bu km lerce uzunlugunda kafalar geçirilen yolu gördüklerinde akıllarını kaybederlermiş... delirenler olurmuş askerlerden... (bunları hep savaşlarda geri çekilirken yapıyor.. kuyulara ve su kaynaklarına zehir döküyor tarlaları yakıyor hayvanları öldürüyor ki peşidnen gelen ordular zayıflasın diye) Hatta aldıgı kafaları şarap fıçılarına atıp o şarapları kanlı kanlı içtiği söylenir. (vampir muhabbeti ordan gelmiştir) Daha sonra osmanlıyla birkaç kez daha karşılaşıyor ama onlarda yeniliyor asker sayısıda az ve hep savaşa kendiside katılıyor... Ama orduları yenilmesine ragmen kendiside yara almasına ragmen hep bir şekilde kaçıyor , hayatta kalıyor.. Bu yüzden ölümsüz oldugunu iddaa edenler olmuştur (vampir vs) Fatih Sultan Mehmet ise emir veriyor öldüğünden emin olun , kafasını vucudundan ayırın diye.. (derler ya vampir öldürmenin diğer bir yolu kafasını vucuttan ayırmaktır herlade bu ordan geliyor...) Askerler Vlad ın kafasını kesiyorlar öldüğünden emin olmak için kafayıda fatih sultan mehmete getiriyorlar istanbula...
    Aynen hocam, daha önceden okuduğumdan biliyorum kazıklı voyvoda efendiyi. filme nasıl aktarmışlar merak ediyorum, tarihe dayalı mı yoksa abartı bir senaryoyla bambaşka olaylar mı. Beklemedeyim
    '01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noah (nuh) izledim haftasonu , biraz masalımsı biraz mitolojik böyle değişik bir filmdi.Dünyanın 6 günde yaratılışı falan güzel yapmışlar.Hani ben inanmam öyle seylere ama anlatılış biçimi falan harika idi.Birde insanlarla ilgili çok güzel mesajlar var filimde aslında dünyanın hayvanlara ait oldugu , kötü adamın ise dünyanın ve hayyanların kendilerine ait oldugunu söylemesi vs... 10 üstünden 6.5 alır daha geçmez süper film beklemeyin ama değişik...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noah (nuh) izledim haftasonu , biraz masalımsı biraz mitolojik böyle değişik bir filmdi.Dünyanın 6 günde yaratılışı falan güzel yapmışlar.Hani ben inanmam öyle seylere ama anlatılış biçimi falan harika idi.Birde insanlarla ilgili çok güzel mesajlar var filimde aslında dünyanın hayvanlara ait oldugu , kötü adamın ise dünyanın ve hayyanların kendilerine ait oldugunu söylemesi vs... 10 üstünden 6.5 alır daha geçmez süper film beklemeyin ama değişik...
    çok alakasız bir film transcendence, ama nedense aynı mesajı veriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok alakasız bir film transcendence, ama nedense aynı mesajı veriyor
    izlemedim onu daha altyazısı kötü idi çevirisi , yakında izlerim merak ediyorum

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar var mı film tavsiyesi olan ? komedi romantik aksiyon ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar var mı film tavsiyesi olan ? komedi romantik aksiyon ?
    La belle et la bête - The beauty and the beast... Christophe Gans yaptıysa güzel yapar dedim ve izledim... Cidden güzel yapmış.Muhteşem dekorlar harika sahneler mevcut... görsel şölen.. Ama o kadar daha fazlası değil.Çok fazla birşey beklememek gerek sonuçta cocuk masalı.Ama iyi harmanlamış sıkılmadan izledim.

Dctrlprn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melefique ve Snowpiercer filmleri hakkında yarumda bulunmak isteyen var mı İzlenir mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tool sen kesin izlemişsindir... Dün akşam MOON u izledim .. oy oy nasıl filmdir o... resmen bilim kurguya doydum... Uzay istasyonu muhteşemdi... giysiler aletler bilgisayarlar vs de öyle... senaryo zaten aşmış... böyle güzel senaryolar 3-5 yılda bir çıkıyor.. yalnız birtek ay yüzeyinde geçen sahnelerde çok fazla " set " hissi uyandı bende... arkadaki yıldızların duvar oldugu sanki biraz belli idi.. Yada ben çok dikkatli izliyorum ondandır. Ama genel olarak film muhteşem... Hani Gravity i 10 la çarpar 5 e böler... Bu arada Oblivion filmini direk burdan çalmışlar... 5 senedir nasıl izlememişim bu filmi hayret... Ha bu arada merak eden arkadaşlar filmde aksiyon yaratıklar patlamalar vs yok... tamamen dram ve psikolojik birazda sosyal mesajlı (kapitalist sisteme) ama ben inanılmaz heycanlı izledim sonunu merak ederek.Film saf bilimkurgu... ona göre indirin...

Tool bu arada Alien dan da birçok ayrıntı farkettim... Nostramo ya çok benziyor du istasyonun içi.. Gerty nin alien daki mother isimli bilgisayara benzemesi.. Tabi onun geçmişide space odyssey deki Hal 9000 den alınma Film üstüne uzun uzun konusulacak kadar güzel bir film..

imdb: 8.0
    Moon (2009) - IMDb

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moon icin yazdigin herseye imzami atarim hocam;
    bekledigim iki filmde hayal kirikligi cikti transformers ve godzilla neydi oyle midem bulandi sinirden

izlemedim onu daha altyazısı kötü idi çevirisi , yakında izlerim merak ediyorum
    singularity vs bilimkurgu okuyorsan eger kesinlikle transcedence izleme;
    yapay zeka sadece dekor olmus , bildigin turk dizisi tadinda
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moon icin yazdigin herseye imzami atarim hocam;
    bekledigim iki filmde hayal kirikligi cikti transformers ve godzilla neydi oyle midem bulandi sinirden

singularity vs bilimkurgu okuyorsan eger kesinlikle transcedence izleme;
    yapay zeka sadece dekor olmus , bildigin turk dizisi tadinda

Transformers dan zaten birşey beklemiyorum hele hele Michael Bay uzak olsun bana... Armageddon dan beri sevmem o yönetmeni.Eski filmleri (çizgi filmleri comicleri) CGI tekniği ile yeniden çevir , paraları al mantıgı ile giden hiçbir yönetmeni sevmedim.Elm sokagını yaptı batırdı... Transformersı yaptı batırdı ... Texas katliamını yaptı batırdı ... i'm number 4 u yaptı batırdı... Şimdide Ninja Kaplumbağları yapıyor... hadi bunuda cocuklugumun anısına bekliyorum ama eminim onuda batırackak... Birtek İsland filmini sevdim onunda konusu güzeldi birde Ewan McGregor , Sean Bean ve Steve Buscemi gibi isimler kurtardı filmi.. Onun dısında tırt bir yönetmen...

Ama Godzilladan umutluydum çünkü Gareth Edwards yönetti... Büyük umutlarım var o yönetmenden. Çünkü daha önce yönettiği Monsters o bütçe ile ciddi başarılı bir film idi.Genç zaten 75 doğumlu... ilk büyük bütçeli filmi godzilla... Ben o adamın çok daha iyi filmler çıkarıcagına inanıyorum sadece böyle populer kulturun yiyip bitirdiği filmleri vermesinler bu adama... Moon gibi filmler versinler...

transcedence den de umutluydum üzüldüm... Yönetmenenin ilk filmidir... Ama saglam adamdır.. Christopher Nolan ın yanında yetişmiş bir adam... Yinede izleyecem merak ettim... Nedense bu film bende The Lawnmower Man (bahçıvan) filmini anımsatıyor... Şu beynini bilgisayara kaptırıp telefon hatlarında gezen adam

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilim-kurgu hastasıyımdır ve bende transcendence'i izledim hatta morgan freeman ve johnny depp in oynaması izlememde baya etkili oldu.

Film çıkmadan önce araştırmıştım ve bana eagle eye Eagle Eye - Außer Kontrolle (2008) - IMDb ile benzer nitelikte bir gibi gelmişti. 2 gün önce izledim baya yavan soğuk bir film gibi geldi. Kurgu güzel hatta filmin başı dikkatli izlenirse eğer sonunda da şaşırtabiliyor. Hayal kırıklığı değil ama 10/7 alır oyuncular ile. İzlenebilir diye düşünüyorum.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Transformers dan zaten birşey beklemiyorum hele hele Michael Bay uzak olsun bana... Armageddon dan beri sevmem o yönetmeni.Eski filmleri (çizgi filmleri comicleri) CGI tekniği ile yeniden çevir , paraları al mantıgı ile giden hiçbir yönetmeni sevmedim.Elm sokagını yaptı batırdı... Transformersı yaptı batırdı ... Texas katliamını yaptı batırdı ... i'm number 4 u yaptı batırdı... Şimdide Ninja Kaplumbağları yapıyor... hadi bunuda cocuklugumun anısına bekliyorum ama eminim onuda batırackak... Birtek İsland filmini sevdim onunda konusu güzeldi birde Ewan McGregor , Sean Bean ve Steve Buscemi gibi isimler kurtardı filmi.. Onun dısında tırt bir yönetmen...

Ama Godzilladan umutluydum çünkü Gareth Edwards yönetti... Büyük umutlarım var o yönetmenden. Çünkü daha önce yönettiği Monsters o bütçe ile ciddi başarılı bir film idi.Genç zaten 75 doğumlu... ilk büyük bütçeli filmi godzilla... Ben o adamın çok daha iyi filmler çıkarıcagına inanıyorum sadece böyle populer kulturun yiyip bitirdiği filmleri vermesinler bu adama... Moon gibi filmler versinler...

transcedence den de umutluydum üzüldüm... Yönetmenenin ilk filmidir... Ama saglam adamdır.. Christopher Nolan ın yanında yetişmiş bir adam... Yinede izleyecem merak ettim... Nedense bu film bende The Lawnmower Man (bahçıvan) filmini anımsatıyor... Şu beynini bilgisayara kaptırıp telefon hatlarında gezen adam
    maykil bey daha bozamaz diyodum vay efendim devamli dayak yiyen optimus yeter ulan yeter gavas

minnos bir godzilla var karsimizda oyunculuk falan mokoko

lawnmover'i betamax kasette izledim , antika olcam nerdeyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maykil bey daha bozamaz diyodum vay efendim devamli dayak yiyen optimus yeter ulan yeter gavas

minnos bir godzilla var karsimizda oyunculuk falan mokoko

lawnmover'i betamax kasette izledim , antika olcam nerdeyse

şu

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce maymunlar cehennemini izledim ve çok beğendim. avatar dan sonra izlediğim en güzel 3d filmlerden biri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blue ruin izleyin mutlaka;
    yavas ilerliyor ama finali harika

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moon çok güzel filmdir. Bilim kurguya getirdiği bakış açısı gerçekten harika.

Ben de dün The purge izledim. Hızlı, çok tempolu aksiyon yok ancak oldukça gerçekçi. Bazı oyuncular vasat kalsa da izlenebilir diye düşünüyorum. Sonu biraz şaşırtıcı ve klişelerden uzak durmaya çalışılmış. Ben beğendim. Konusu da ilginçtir. Türkçe olarak arınma gecesi diye aratısanız bulabilirsiniz. Şuanda devam filmi de vizyonda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blue ruin izleyin mutlaka;
    yavas ilerliyor ama finali harika
    transcendence izledim demin... güzel bir konuyu mahvetmişler... one abi duygusala baglamalar falan... Bugune kadar gördüğüm en iyi yapay zeka SKYNET dir üstüne yok...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)