Mad Max e bende dün gittim. Film öncekilere nazaran aradan geçen 30 yılın farkını iyi koymuş. Teknoloji, efekt, ses, kalite, aksiyonun dibine vurmuşlar. Çok kaliteli bir yapım olmuş. İlk 3 seriyi izleyen varsa benim gibi Max Rockatansky karakterini çok beğenmemiştir. Tamam Tom Hardy de çok karizmatik bir karakter ama bir Mel Gibson olamamış. Charlize Theron çok başarılı olmuş hatta o kadar başarılı olmuş ki Max geri planda kalmış bile diyebilirim. Seri 5. film ile devam edecek mi bilemem ancak devam edecek ise George Miller'ın yaratıcı bir senaryo sunması şart. Ben devam etmesini çok isterim.
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Chappie
En az interstellar kadar iyiydi, çok beğendim.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Dün Sosuzluk Projesini izledim.
Fena değil. Sıkmıyor. İzlenebilir.
Sonsuzluk Projesi (2014) - Sinemalar.com
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
John Wick'i izleyecek ya da izlemeyi düşünen varsa izlemesin 1.45 saatimi piç etti nasıl 7.2 almış anlamış değilim 6.5 anca eder.
Focus'da her ne kadar senaryoda yer yer boşluklar olsada güzeldi.
Mad max, The kingsman, Project Almanac... Çok beğendim... Tavsiye ederim... Mad max çokça güldürdü de.![]()
run all night seyredilir orta seviye aksiyon...
demonic korku bir iki irkilme gideri olan bir korku ...
kingsman değişik yaklaşımlı bir aksiyon güzel sayılır...
focus biraz daha sıkı yapılsa başyapıt olurmuş ama genede doyurucu..
project almanac güzel bir konu idare eder işlenmiş kelebek etkisi sevenler seyretsinn...
the lazzarus effect guzel bir konu içine edilerek vasat üstü bir gerilim korku yapılmış yoklukta gideri var..oda oliva wilde hatrına..![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Senaryo bağlantılı sayılmaz ancak Mel Gibson'ı o karakteri yaratırken görmek lazım. Tabii birde nasıl madmax oldu onu ilk filmde anlatıyor. Eskileri son film kadar başarılı değildir ancak kült film budur dedirten bir senaryosu var. Ben yerinizde olsam 3 filmide izlerim sonra 4. yü izlerim. 1-3 o kadar değilde 2. Film güzeldir
Ms2k