The last Jedi a gittim. Ben çok abartıldığını düşünüyorum bu yeni kadro ve yeni hikayenin. Çok eksik bence. Lucas sadece işin mali kısmında herhalde, öyküye hiç karışmıyor gibi geliyor. 6/10... Tabi ki yine gideceğiz devam filmlerine ve solo filmlere. Rough one' da Darth Vader lı son 10 dk kurtarmıştı kendi adıma.
Wind River izledim biraz önce. Güzel filmdi, temelinde anlamlı bir üyküyü işliyor. Biraz yavaş ilerliyor ve çözülmesi kolay bir film ama olsun tavsiye ederim. 7.5/10...
trainspotting 1 ve 2
2si arasında 20 sene var ve aynı kadro
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Kenanın kesinlikle olmamış denilen tek filmi. Bütün otoritelerden sınıfta kaldı. Adama Sinem Kobal iyi gelmedi galiba. Kadının büyük reklamlarla başrolde oynadığı Yüz Yüze dizisi 3. bölümde yayından kaldırıldı. Hemen sonrasında Kenanın bu film gösterime girdi ve çaktı vs.
stranger thinks'in 3. sezonu ne zaman çıkacak bilen var mı ya? 1 günde bitirdim 2 sezonu da ne kadar sürükleyici bir diziymiş öyle
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Biyografi sevenler için tavsiye ederim
yuri boyka tarzı,yasa dışı dövüş filmi tavsiyesi olan ?
Maide'nin Altın Günü filmini hiç beğenmedim ilk yarısı idare ederdi diyebilirim fakat ikinci yarıda bitse de gitsek moduna girdim. Bright izlenir güzel yapım bu arada bu da tavsiyem olsun.
izleyen varmı, nasıl? gitmeye değer mi?
group b ___
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)