dün akşam bir film baktım boşuna seyretmeyin vakit kaybıdır
scorpion king .... bilmem bilmem ne , akrep kral yani (2012 ama)
Printable View
dün akşam bir film baktım boşuna seyretmeyin vakit kaybıdır
scorpion king .... bilmem bilmem ne , akrep kral yani (2012 ama)
Bende body of lies diye bir film izledim Russel Crowe - L. Di Caprio
Hani paramız var bir film çekelim diye düşünülüp çekilmiş bir film bence vakit kaybıdır boş vaktinizi bile katletmeyin derim bende :)
Güneşin Karanlığında Fragmanı izle | Filmizzle.Net - YouTube
Güneşin Karanlığında - The Lincoln Lawyer
Filmi vakit geçsin diye izledik ama baya iyiymiş :)
Real Steel iyi geldi :)
real steel hakkını verdi tavsiye olunur...
az önce real steel'ı izledim.. klişelerle dolu bi saçmalık resmen... robotlar dövüşebiliyor ama insan oglu hala arabalarla dolaşıyor :)
Loft / Çatı Katı
güzel film .Dizi tarzında sürükleyici,sondan başlayan.Kafanızda kesin şu bu dediğiniz zamanı güzel geçirten bi film izleyiniz :)
real steel yeni bitti ,seyredilme değermiş . tavsiye edenlere teşekürler..
remember me. güzel yorumlar var diye izledim ama zaman kaybı bence.
real steel yeni bitti gerçekten güzel yapmışar bencede oyuncularda zaten iyiydi arşive girer :)
''big fish'' sağlam filmmiş tavsiye ederim.
Limitless çok kaliteli bir film. Son zamanlarda vizyona girenler arasından arşivimden silmediğim sayılı filmlerden :)
warrior u izledim az önce tavsiye edebilirim.
Ip Man 1-2-3 kesinlikle tavsiye :) Dövüş filmlerini çok fazla sevmem ama can sıkıntısından izlemeye başladığım ve sonra hepsini peş peşe izlediğim ender filmlerden izlemeyenler varsa izlesinler mutlaka :)
Aynen söylediğin gibi oldu ... Can sıkıntısından açtım... Açış o açış... :D :D
3 Diğerlerine göre yavan kalmış ama...
bu senenin bombaları çıksada seyretsek
Bu senenin hatta son 10 senedir yüzüklerin efendisinden sonra gelen en büyük bomba Prometheus dur.
Edit: sonradan izledim de o trailer fake , oyundan almışlar.. zaten öle predator falan yok filmde (alien olayının öncesini anlatıyor , alien 1 deki o yumurtalar nasıl geldi , o gemi neydi vs).. orjinali bu
Cengizhan (Mongol) 2007 yapımı ama izlenmeye değer.....
Loft guzelmıs tavsıye edılır...
Şöyle izlenecek dram türü güzel yabancı film var mı ? Çok eski bir film olmamak şartıyla
dram olarak eger izlemediysen Umudunu Kaybetme filmini şiddetle tavsiye ederim....
son çıkan komedi filmlerinden tavsiye edebileceğiniz???
Ya bir şey sormak istiyorum,benim internetim inanılmaz derecede yavaşladı son haftalarda ,rahat rahat netten film izleyemiyorum ..Masaüstü bilgisayarımdayken böyle değildi laptop aldıktan sonra bu sorunları yaşamaya başladım
reel steel çok iyiymiş ya ahahahaha çocuk fena kırdı geçirdi zeus a gider yaptıgında :D
Warrior ( savaşcı ) Çok muhteşem bir film şiddetle tavsiye ederimm..
cannibal holocaust
srpski film
filmleri izleyenler? izlesem mi izlemesem mi gidip geliyorum
@rodya holocaust sıkıntılı film, izledikten sonra bi kaç gün etkiler , daha sonra unuttukça düzelirsin :)
cannibal skıntı yaratır söylenene göre çekilenler gerçek görüntüymüş sırp filmi aşırı sadist tecavüz sahneleri olan iğrenç biten bir film izleme bence çok söversin sonra bunu yazana çekene diye:)
Law Abiding Citizen tavsiye edilir güzel film mevzu biraz yavaş akıyor onun dışında gayet başarılı Türkçe adı Adaletin Peşinde...
brokeback mountain çok çok çok iyi bir film herkezin izlemesi gereken bi film. bu filmi izleyince herkeze güvenmemeniz gerekeceğini anlayacaksınız
srpski film'i izledim şimdi.
izlemeyin:)
şeytanın ikizi , !