Büyük Sır şiddetle tavsiye ediyorum. İMBD puanı 7.1
Tür: Dram,Suç
Konusu: 40 yıl önce yaptığı birşey yüzünden suçluluk duyan ve kendini insanlardan soyutlayan bir adamın bir rüya üzerine kendi cenaze törenini düzenleye karar vermesi ve bu işi bir cenaze evine teslim etmesi
10-03-2012, 21:27
Skyhawk34
Alıntı:
yigitblr Nickli Üyeden Alıntı
Büyük Sır şiddetle tavsiye ediyorum. İMBD puanı 7.1
Tür: Dram,Suç
Konusu: 40 yıl önce yaptığı birşey yüzünden suçluluk duyan ve kendini insanlardan soyutlayan bir adamın bir rüya üzerine kendi cenaze törenini düzenleye karar vermesi ve bu işi bir cenaze evine teslim etmesi
tamam izlemeye başlıyayım :)
10-03-2012, 21:42
Bad-Fast
you again , aile komedisi diyebiliriz güzel sayılır ;)
Bak ilgili topicin linkini buldum. Şuan o topicteki youtube linki ölmüş ama vardı yani vardı. Cıkmadıysada cıkacak filmin fragmanıydı. İns. Cıkar yani. "Initial-D Live Action Movie 2 Trailer (Project-D)" Filmin youtubedeki ismi buydu ama şimdi googlede arattım bu isimle youtube köprülü linklerin hepsi ölmüş.
edit: Bu arada o fragmanı bir miktar araştırma sonucunda buldum. Fragmanı dikkatli izlerseniz 1. filmde olmayan yerler var. ufaktan 1. filmi andırıyor ama farklı yerleri de var.
skin in ı live diye filmi ben izledim siz izlemeyin........vakit kaybı..
The Grey herkes tavsıye ediyor.....
11-03-2012, 01:38
Kakus
Slumdog Millioner
11-03-2012, 01:48
deeperblack
[QUOTE=Derman;5662292]skin in ı live diye filmi ben izledim siz izlemeyin........vakit kaybı..
Bence çok başarılı bir film... Adamı karısı yapıyo basbaya :)
11-03-2012, 01:54
By_DoMiNo
[QUOTE=deeperblack;5662360]
Alıntı:
Derman Nickli Üyeden Alıntı
karısı değil kızı yapıyor. bende tesadüf ve ismine aldanarak biraz baktım. acıkcası filmi izlemeye dayanadım. ilk partta kapattım. bir tane abi izlemiş o anlattı. Adamın kızı bir erkekle birlikte olurken ölüyormuş. Adamda birlikte olduğu erkeği kacırıp kızının derisini ona giydiriyor felan. Piskolojik ilaclar kullanıp telkin felan uygulayarak o adamı aslında kızıymış gibi eğitiyor felan. iyiki izlememişim sacma ötesi film.
11-03-2012, 12:51
_FrKn_
konusu bayağı ilgi çekici.
bende çok geç olsada yeşil yol u izledim.izlemeyen varsa tavsiyemdir.
11-03-2012, 15:24
Derman
[QUOTE=deeperblack;5662360]
Alıntı:
Derman Nickli Üyeden Alıntı
nasssı yaa ben ilk partta kapattım kaplan geldi hatuna caktı falan :) garip garip hareketler.... :)
11-03-2012, 15:27
efe_
Alıntı:
By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı
Evet bunun blueray ını arıyorum bende. Birde Bunun 2. si cıkmıstı hatta forumda fragmanı yayınlanmıştı. Şuan o linkler ölü. 2. film hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
Bekleyelim bizden bilen çıkar diye düşünüyorum harika olur 2.si ve linki felan varsa ?
11-03-2012, 15:29
0k4N
Alıntı:
JANJ@N Nickli Üyeden Alıntı
güzel bir yaşam mücadelesi filmi, ben izledim tavsiye ederim
Film zaten ortada bitiyor :icon13:
+
Pek hoşuma gitmedi film tavsiye etmem :)
11-03-2012, 15:43
Anıl E.
Sleepers filmini güzel bir siteden izleyebilir miyim? Hangi siteyi önerirsiniz pm'den söyler misiniz? Gunlukfilm diye bir sitem vardı orada açmıyor film'i maalesef
11-03-2012, 15:46
freelife
turist , johny deep angelina jolie... aksiyon yok ama heycanlı bir film .
11-03-2012, 18:22
Yiğit G.
Alıntı:
Bak ilgili topicin linkini buldum. Şuan o topicteki youtube linki ölmüş ama vardı yani vardı. Cıkmadıysada cıkacak filmin fragmanıydı. İns. Cıkar yani. "Initial-D Live Action Movie 2 Trailer (Project-D)" Filmin youtubedeki ismi buydu ama şimdi googlede arattım bu isimle youtube köprülü linklerin hepsi ölmüş.
edit: Bu arada o fragmanı bir miktar araştırma sonucunda buldum. Fragmanı dikkatli izlerseniz 1. filmde olmayan yerler var. ufaktan 1. filmi andırıyor ama farklı yerleri de var.
Fan made fragman bu yani pc basından senin benim gibi birisi yapmış fake yani..Çoğu sahne ilk filmden zaten... 2 sene olmuş zaten fake oldugu belli... Jay Chou nun da imdb de öle bir film gözükmüyor.
11-03-2012, 18:48
by serçe
intial-D türkçe altyazı yada türkçe dublaj izleyebileceğimiz bir yer varmı ? bir türlü izleyemedik film ya
11-03-2012, 19:53
TolgaEsentepe
book of eli
black swan
11-03-2012, 20:06
onurrolla
Mr. Popper's Penguins i az önce bitirdim hoşuma gitti güzel film bu arada jim carrey baya yaşlanmış
11-03-2012, 20:10
Rdm26
Ejderha Dövmeli Kız öneririm çok güzel bir film :) 3 saat boyunca sıkılmadan izleyebilirsiniz
11-03-2012, 21:01
Atakan-A
Alıntı:
StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı
Sleepers filmini güzel bir siteden izleyebilir miyim? Hangi siteyi önerirsiniz pm'den söyler misiniz? Gunlukfilm diye bir sitem vardı orada açmıyor film'i maalesef
arkadaşlar filmin torrent linkini buldum. 720p blue ray ını. Şuan indiriyorum. 1080p si yok filmin. Heryere baktım bahsi bile geçmiyor. Şuan 8 Mbps lik internet bağlantımla ekstra diğer indirmeler yaptığım halde 800-940 kbps ile indiriyorum. İndirmek isteyen olursa pm den link verebilirim. İndirmek icin bit torrent programı gereklidir bu arada. Arşivine eklemek isteyenlere duyurulur.
18-03-2012, 10:31
tigerland
Tron Legacy
Reel Steel
Hitman
Iron Man
Iron Man 2
Next
İn The Time
Drive Angry
18-03-2012, 10:39
erhanarici18
Alıntı:
arkadaşlar filmin torrent linkini buldum. 720p blue ray ını. Şuan indiriyorum. 1080p si yok filmin. Heryere baktım bahsi bile geçmiyor. Şuan 8 Mbps lik internet bağlantımla ekstra diğer indirmeler yaptığım halde 800-940 kbps ile indiriyorum. İndirmek isteyen olursa pm den link verebilirim. İndirmek icin bit torrent programı gereklidir bu arada. Arşivine eklemek isteyenlere duyurulur.
alt yazılımı buldun
şu linki bende alabilirmiyim
18-03-2012, 10:47
By_DoMiNo
pm ler atıldı. Bu arada 1080p sini buldum ama ücretli torrent sitelerinde var. Üyeliğim yok malesef. Link bulabilirsem burda bilgilendirmesini yapacağım. Şimdilik 720p side işimizi görecektir.
Edit: bu arada film indirmesi tamamlandı. 4,41 gb yer kaplıyor 720p si. Bende daha önce bulunan film dosyası 400 mb dı. Aralarında ciddi görüntü farkı var. Ekrana elimi uzatasım geliyor:D
"the grey" 2012 yani idare eder ..
"you again" komedi güzel sayılır ..
24-03-2012, 10:18
Yiğit G.
Alıntı:
Var var ben indirdim... Initial.D.2005.BDrip.1080p.x264.DTS.DualAudio-CHD olarak aratın.Edk2 kullanıcıları için burdan deneyin burda var 5 parça
film ve mp3 linki vermeyin pls
24-03-2012, 11:08
By_DoMiNo
benim anlamadığım bu filmin 1080p si 20k gb mı yani? 5 parca dedin hepsi 4 küsür gb. Yoksa her biri alternatif linkmidir bunların? herhangi birisinden indirsek oluyormu yani?
26-03-2012, 10:55
Yiğit G.
Alıntı:
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
Var var ben indirdim... Initial.D.2005.BDrip.1080p.x264.DTS.DualAudio-CHD olarak aratın.Edk2 kullanıcıları için burdan deneyin burda var 5 parça
film ve mp3 linki vermeyin pls
ah hayatta yapmam böyle hata , dalmışım bir an yazmışım linkleri kusura bakmayın.
26-03-2012, 14:02
Bad-Fast
Alıntı:
benim anlamadığım bu filmin 1080p si 20k gb mı yani? 5 parca dedin hepsi 4 küsür gb. Yoksa her biri alternatif linkmidir bunların? herhangi birisinden indirsek oluyormu yani?
1080 se normal 20 gb olması ;) alternatif linkler değil yani ;)
26-03-2012, 14:42
Yiğit G.
Alıntı:
Orda birçok link var hangisini istiyorsan artık ben hatırlamıyorum hangisi idi bunlardan.Bu arada BDrip (Bluray disc Rip) oldugu için normal o 15-20 gb arası boyutlar .Ama normal 1080p ler genelde 8-10 gb gibidir.