tavsiye için çok teşekürler
dip not: böyle bi parti istiyorum bu vvuuuuuuuuuuhuuuuu:evil::evil::scared::scared:
Printable View
3 İdiots kesinlikle izlenmeli, hint müziği ve dansları olmasa daha iyi olurdu ama gerçekten çok güzel bir film.
hocam hiç kargaşaya gerek yok gir googla yaz Jason Statham adamın bütün filmlerini izle. Zaten boş filmde oynamaz o adam :)
A Team diye bir film var bakın bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum sylvester stallone jet li jason statham aklına gelebılecek butun kalıtelı ısımler mevcutt. 3.kez ızlıyorum suan sahura kaadar vakıt gecsın dıye
A takımı değil o , The Expendables bahsettiğin film..
The Raven ı izledim.. İnanılmaz beğendim.. Tabi filmi biraz anlamak sevmek için Edgar Allan Poe okumak hikayelerini bilmek gerekiyor.. Poe hastası olarak ciddi güzeldi..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...60999971_n.jpg
az önce rec 3 ü izledim zombi filmlerinde yeni bi çığır açmışlar :D kısaca çok kötü :)
ikisini de 2.3 mb/sn ile rahatça indirebilirsiniz. iyi seyirler.
lost highway
David Finch
Özellikler Mercedes sahnesi trafikte hep yapmak istediğim sahne :)
kaçırılmayı izledim dün
klasik uçak kaçırma filmiymiş
yarısında sıkılıp kapatmadığım bi türzden en azından
pc başında oturmaktan sıkıldıysanız izleyin yoksa foruma takılın :D :D
the amazing spider-man , örümcek adam adına bu güne kadar uyarlama filmlerinde söylenmemiş ve gösterilmemiş olan şeyleri gösterme ve söyleme iddasında.. keyifliydi , izlenir.. benden 10 üzerinden 7 marvel puani aliyor=)
Daha önce çok kere tavsiye edildi ama daha yeni izledim bende,sherlock holmes serisini izlemeyen varsa kesin izlesin.izlediğim en sağlam filmlerdendi.
http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/1614989.jpg
hodejegerne - headhunters
7,5 / 10
Konusu farkli ve carpici. Özgün ve zekice islenmis bir film. Macera gerilim seviyorsaniz soluksuz izleyeceginiz kacirilmiycak bir film.
Hollywood yapimi degil Norvec yapimi film ama kesinlikle 3-5 seneye kalmaz tekrardan hollywood yapimi olarak goruruz.
"keşke izlemeseydim lan" demiyceksiniz kefilim :)
@ Yiğit G. ; tarzina uyar mi bilmem ama bi izle bu dedigim filmi..
synnøve macody lund icin bile izlenir :)
iftarı getıremıyoruzz beyler , komedi tavsiyeleri beklıyorum :)
valla ben de dıkandım
zamana karşı
baskın
kolombiylının intikamı
ten tenin maceraları
rio soygunu
çelik yumruklar
mekanik
bulabilirseniz insan kırkayak..yasaklanan film
dün limitless izledim harbiden izlenir.
Ejderha dövmeli kız ı izledim bugün güzel bir film tavsiye edilir...
Barlesque ve Halk düşmanlarını tavsiye ederım
ted
oyuncak ayı basrolde ama gayet guzel akıcı fılm.
Faster iyidir dwayne johnson oynuyor:)
koca anne gelirken uçakta beni yardıran film oldu 2 si de var tavsie edilir :)
Zindan adası
başrolda leonardo dicaprio oynuyor.
Bence çok güzel bir film kurgusu harika özellikle tahmin edemediğiniz bir sonla harika bitiyor..
tavsiye ederim
Sinemalar.com Puanı
9.0/10
IMDB Puanı
8.0/10
Zindan Adası - Shutter Island - Sinemalar.com
inanılmaz komik bir film öldüm gülmekten mutlaka ızleyın.:D bu tur fılm onerecek olan varmı ayrıca? :)
Hayatım Yalan - Just Go With it - Sinemalar.com
the amazing spider-man ni izledim dün bence başarılı olmuş başrolde oynıyan kıza aşık oldum ya resmen bence izlenir
Mientras.Duermes 2011
enteresan bi filmdi ama baymadı :)
kick boks-kunfu tarzı beğeniyor ve hala izlemediyseniz tavsiyelerim..
ip-man-tüm seriler
kan ve kemik
yenilmez 1-2
2012 de çıkan yerli film tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar ?
"Haçiko" birçok kişi bilir fakat mükemmel bir film belgesel sevenler beğeneceklerdir eminim
komedi filmi çok güzel film3 idiots
get the gringo mel gibson filmi hapisenede geçiyo ama çok farklı bir hapishane oda çok iyiydi
condrabad kaçakçılık filmi oyuncunun adı şuan aklıma gelmiyor ama onuda keyifle izledim
son 5 günde izlediklerim bunlar