the amazing spider-man , örümcek adam adına bu güne kadar uyarlama filmlerinde söylenmemiş ve gösterilmemiş olan şeyleri gösterme ve söyleme iddasında.. keyifliydi , izlenir.. benden 10 üzerinden 7 marvel puani aliyor=)
the amazing spider-man , örümcek adam adına bu güne kadar uyarlama filmlerinde söylenmemiş ve gösterilmemiş olan şeyleri gösterme ve söyleme iddasında.. keyifliydi , izlenir.. benden 10 üzerinden 7 marvel puani aliyor=)
Daha önce çok kere tavsiye edildi ama daha yeni izledim bende,sherlock holmes serisini izlemeyen varsa kesin izlesin.izlediğim en sağlam filmlerdendi.
hodejegerne - headhunters
7,5 / 10
Konusu farkli ve carpici. Özgün ve zekice islenmis bir film. Macera gerilim seviyorsaniz soluksuz izleyeceginiz kacirilmiycak bir film.
Hollywood yapimi degil Norvec yapimi film ama kesinlikle 3-5 seneye kalmaz tekrardan hollywood yapimi olarak goruruz.
"keşke izlemeseydim lan" demiyceksiniz kefilim![]()
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
@ Yiğit G. ; tarzina uyar mi bilmem ama bi izle bu dedigim filmi..
synnøve macody lund icin bile izlenir![]()
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
iftarı getıremıyoruzz beyler , komedi tavsiyeleri beklıyorum![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
zamana karşı
baskın
kolombiylının intikamı
ten tenin maceraları
rio soygunu
çelik yumruklar
mekanik
bulabilirseniz insan kırkayak..yasaklanan film
Ejderha dövmeli kız ı izledim bugün güzel bir film tavsiye edilir...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
koca anne gelirken uçakta beni yardıran film oldu 2 si de var tavsie edilir![]()
Zindan adası
başrolda leonardo dicaprio oynuyor.
Bence çok güzel bir film kurgusu harika özellikle tahmin edemediğiniz bir sonla harika bitiyor..
tavsiye ederim
Sinemalar.com Puanı
9.0/10
IMDB Puanı
8.0/10
Zindan Adası - Shutter Island - Sinemalar.com
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
inanılmaz komik bir film öldüm gülmekten mutlaka ızleyın.bu tur fılm onerecek olan varmı ayrıca?
Hayatım Yalan - Just Go With it - Sinemalar.com
the amazing spider-man ni izledim dün bence başarılı olmuş başrolde oynıyan kıza aşık oldum ya resmen bence izlenir
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)