editttttttt
Printable View
editttttttt
6 serisi miymiş ? O hiç aklıma gelmedi direk 3 serisi beklentisiyle ve tozun etkisiyle hahahaha :)
Aynen bi de elektrikli Bmw vardı Turbo sakızından fırlamış :) Çıkartırlar mı acaba onu yoksa reklam mı ?
r8 de hangi filmde oynamıştı bilmiyorum ama cıktı piyasaya sonra..buda öle olabilir
Warrior u ,izledim dün ama sonunda ağlımaklı olmadım.. sonunda ne olursa olsun ailedir kardeştir havasımı verilmek istendi :D
Bu arada size IMCDb.org: Home page u öneririm , internet movie cars database , filmlerde oynayan bütün arabalar :D Mesela bir araba seçiyorsunuz hangi filmlerde saniye bile olsa gözüktüğünü görüyorsunuz.Veya bir filmi seçip içinde geçen bütün arabalara detaylı sekilde bakabiliyorsunuz
sümelanın şifresini izledim bu akşam, fena değil, güldüm ben tavsiye edilebilir, sadece çok yarım bırakılmış, devam filmi için konular ortada kalmış. temel karakteri birazda fazla abartı olmuş. ama gidin sümelayı görürsünüz =)
arkdaslar tavsıye edebılcgnz bı fılm var mı? kaybedenler kulubu tarzında mesela :)
yarışcı doğanları tavsiye ederim
gerci o biraz yarışla ilgli ama:)
vurdulu kırdılı istersen özellikle dövüş üstüne yenilmez 2-3 veya blood and bone
Burn & race'i ızlemıstım. vurdulu kırdılı fılm bu saatte hıc cekılmez :)
bur to race te adamı gaza getirio:)) vlla joe white ın filmleri ne zamn olursa izlenir kardeşim ozamn gece izlenebilcek en güzel sey spartacus:))))