Sherlock holmes ün ilk filmini buradan tavsiye üzerine izledim bende gayet beğendim izlemeyenler için güzel seçenek...
Birde Dedemin insanları filmini sinemada izledim oda gayet keyif alarak izlediğim bir film oldu izlemeyenlere tavsiye edilir...
Printable View
Sherlock holmes ün ilk filmini buradan tavsiye üzerine izledim bende gayet beğendim izlemeyenler için güzel seçenek...
Birde Dedemin insanları filmini sinemada izledim oda gayet keyif alarak izlediğim bir film oldu izlemeyenlere tavsiye edilir...
Requiem For a Dream (bir rüya için ağıt) eski bir filmdir ama tavsiye ederim :icon_tup:
edit :finish line
http://www.horrorpilot.com/wp-conten.../XavierFr1.jpg
hostel 1 sevenler mutlaka seyretsin şiddet dozu çok yüksek tempo hiç bitmiyor.
şöle güzel komedi aksiyon tarzı tavsiyeleriniz nedir ?
Finish line biraz önce başladım hiç sarmadı kapadım.
bu film tavsiye edilir seyredin
gerilim-korku seviyorsanız tabi
http://img221.imageshack.us/img221/9749/devil3d.jpg
devil güzeldi evet :) az önce the road izledim idare eder burdan görmüştüm ama konu kısa olmasına rahmen uzun uzun çekilmiş bayıyor biraz :)
Az önce Warrior u izledim gerçekten baya beğendim. Kolay kolay dövüş temalı film izlemem genelde hep kaliteden oyunculuktan yoksun olur lakin bu film herşeyi tadında bırakmış. Baba-oğul ve abi-kardeş ilişkilerinide güzel konu almış gayet akıcı bir film. Afişe bakarak vurdu kırdı kan gövdeyi götürüyor vs gibi düşünmeyin dövüş sahneleri tadında duygusallık tam tadında insanın gözlerini doldurabilecek 1-2 sahne mevcut mutlaka izleyin.
Warrior (2011) - Official Trailer [HD] - YouTube
http://www.filmxizle.org/wp-content/...1e7fea5a42.jpg
İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin..4-5 kez izlemişimdir aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim.İyi seyirler
Kesinlikle izlenir...
Transporter 3 ü izlememiştim bu zamana kadar izlemeyenler varsa tavsiyemdir....
Captain America boş vakit geçirmek için izlenebilir bir film umduğumu bulamadım ama boş vaktiniz varsa izlenebilir...
Iron man ilk filmi otobüslerde izlemiştim ve beğenmiştim.Devamı niteliğinde olan Iron Man 2 yi izledim güzel vakit geçirtti diyebilirim buda izlenebilir filmler arasında benim için...
bende film izlicektim 200 MPH türkçe dublaj varmı acaba ben bulamadım ?
İMBD puanı 2 küsür olunca izlemeyi aklımın ucundan bile geçirmedim 200mph ı :)
Edit : 2 küsür diyerek fazla bile söylemişim 1.9 muş :D
200mph yi baya önce belki süpriz olur güzel bişey çıkar diye indirip izliyim dedim ama nerde :) çok kötü bencede ..
Horrible Bosses - Geçen yaz vizyonda idi arkadaşlarla napalım diye düşünürken son dakika sinama fikri ile girmiştik..
Daha önceden duymadığım araştırmadığım filme gitmezdim bu film ile tabularımı yıktım :) Fenada olmadı..
Çok eğlenceli bir film özellikle sonda çekim hatalarını izlemenizi de tavsiye ederim..
Kill the Boss (2011) - IMDb
Cat Run tavsiye edildimi görmedim ama ben ederim, güzel film. Aksiyon sevenleri tatmin eder.
Killer Elit izlemeyen varsa izleyebilir, benim baya hoşuma gitti. Akisyonu dozunda ve film izlettiriyor. 2 saate yakın süresi.