Savages tavsiye üzerine izledim güzel..ailenizle izlemeyin. :)
Printable View
Savages tavsiye üzerine izledim güzel..ailenizle izlemeyin. :)
çakallarla dans 2 hala düşmedimi nete arıyorum bulamıyorum varmı bilen eden ? :)
Cem Yılmaz fundamentals bugün izledim komik ama bel altı çoğunlukla haberiniz olsun
Çakallarla Dans 2 için varsa link alabilirmiyim.
http://www.indirmedenfilmizlee.net/w...vie-poster.jpg
Arabalı, kovalamacalı filan bir film, fena değil. Kalite bir film değil ama vakit doldurmak için pişman olmazsınız.
fundamental çok çok iyi,yerlere yatıyorsunuz izlerken:icon_tup:
Bence de çok güzel Fundamental :) Çok çok güldürdü.
Limitless daha önce izlemiştim, şuan atv de oynuyor. Görünce tavsiye ediyim dedim :)
***** burda fundamenals ı izleyemiyecegim varsa link felan cok iyi olur beyler orda olupta sinemaya gidemediğime cok pişmanım.......
Yarışcı doganlar. Guzelmiş izlememiştim
Bugun Cem Yilmaz Fundamentals' a gittim. 2.5 saat non-stop guldurdu. Cok keyifliydi. Adamdaki gozlem yetenegine hayran kalmamak elde degil. Guldururken ayni zamanda da dusundurdu :)
yaver
deli
tespih
babaaaaaaaaaa
en cok guldugum yerlerıydı sahsen :D
Haygays
Kakabus (:
Cem yılmaz klasığı,Şiddetle tavsiye ediyorum,gidin!
nete düşsede izlesek :D
Interstate 60 ı izledim dün akşam. Güzel film tavsiye edilir :)
Kaçış Planı filmini tavsiye ederim..konusu 20 dakika isimli dizide kullanılmakta
72 Stunden - The Next Three Days (2010) - IMDb
Çakallarla Dans 2 yi seyrettim.yine güldürdü sıkılmadan izledim vallaha.
2 filmin de en güzel yanı küfürü sırf kullanmak için kullanmamaları.Tam yerinde söylenilecek şey söyleniyor.Yani bizde olsak aynı küfürü edip aynı tepkiyi veririz.
cmylmz fundamentale gittim.
yok abi benim ömrümde bu kadar gülmedim son 35 dk zaten boğulma tehlikesi yaşadım. :D
adamın zekasına hayranım abi. :D
daha yeni cehennem melekleri 2 yi izledim bu kadro efsane...
TED i izleyin eger Family Guy i seviyosaniz, gulmekten altiniza kakanizi yaparsiniz..
Ama Ingilizcenizin iyi olmasi gerekiyo, altyazidan takip ederseniz esprinin anlami tercumede kayboluyor.. Seth Macfarlane in yaptigi hersey komik, adam Donald Trump a yardiriyo cok komik:D
Seth MacFarlane - Roast of Donald Trump! (HD Version) - YouTube
Kevin Smith in filmlerini tavsiye ederim, Clerks 1, Clerks 2, Jay and Silent Bob Strike Back, Dogma, Chasing Amy :D(Ben Affleckin lezbiyen hatuna asik oldugu film)
Bundada ingilizce gerek ama..
Eger izlemediyseniz Batman uclemesini izleyin( Batman Begins, The Dark Knight, ve Dark Knight Rises)
The Dark Knight Trilogy - Epic Retrospective - YouTube
Vede son zamanlarda tabiki Django unchained, Tarantino yapmis, Kill them softly rezildi... brad pitt kariyerine etti. Skyfall idare eder:D. Baska ne kaldi... yok bisi:D
Bide Jack Reacher ne kadar Tom Cruise asiri antipatik olsada
Film kosemiz bitmistir
KESINLIKLE Senna belgeselini izleyin...
Thats My Boy u izlicem şimdi ortamı hazırlıyorm :D
gerçeğe çağrı
fire with
medyum şiddetle tavsiye ederim...
aradım taradım cem yılmazı bulamadın nette varmı bilen goren nette izleyen :D varsa bi pm atarsa cok sevinirim....
Çakallarla dans 2 boş vakti olan varsa izlesin tamamen zaman kaybı filmde toplasan 1 veya 2 kere güldüm
adam gibi torent film sitesi bilen var mı varsa link gönderirmisiniz mesaj ile.
ayrıca İncir Reçelini tekrar izledim.10 numara 5 yıldız film.Benim diyen erkeği duygulandırır.
Ben isohunt tan indiriyorm
Dün akşam fundamentali izledim, güldürmediği an yok ancak hakikaten yarıldığım 2-3 an vardı:) çok fazla ingilizce muhabbeti vardı özellikle 2.yarıdaki muhabbeti çok uzatmış ama sonuç olarak kesinlikle izlenmeli:)
kakabus, baba ve aygaz muhabbeti öldürdü:D
fundemental dvd çıkarsın orjinal alıcam paraya kıyıp. 34 dvd 02 plakalı gt-rda benim de emeğim olsun :D
Güzel filmdir izlemediyseniz tavsiye ederim
http://i47.tinypic.com/2mqsz79.jpg
Cmylmz fundamentals tavsiye edilir
J. Edgar...Kalite yapım tavsiye ederim.:)
aynen youtube'da var ama sinemaya gidip izleyeceğim için açıp bakmadım heyecanı kaçmasın diye ama zor duruyorum.:D
sinemaya gidin orada izleyin her kuruşunuza değecek. :)
arkadaşlar bir film arıyorum
dans filmi
amerika takımı kore takımına karşı
amerikan takımında bir pij var zenci sarı kafa chris browna benziyor. kaliteli filme benziyordu fragmanında hangi filmdi o ?
edit: buldum :D
Sağlam komedi filmi tavsiyesi olan var mı ? Mümkünse türkçe dublaj, olmadı alt yazılı da olur :)