cmylmz fundamentale gittim.
yok abi benim ömrümde bu kadar gülmedim son 35 dk zaten boğulma tehlikesi yaşadım.
adamın zekasına hayranım abi.![]()
cmylmz fundamentale gittim.
yok abi benim ömrümde bu kadar gülmedim son 35 dk zaten boğulma tehlikesi yaşadım.
adamın zekasına hayranım abi.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
daha yeni cehennem melekleri 2 yi izledim bu kadro efsane...
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
TED i izleyin eger Family Guy i seviyosaniz, gulmekten altiniza kakanizi yaparsiniz..
Ama Ingilizcenizin iyi olmasi gerekiyo, altyazidan takip ederseniz esprinin anlami tercumede kayboluyor.. Seth Macfarlane in yaptigi hersey komik, adam Donald Trump a yardiriyo cok komik
Seth MacFarlane - Roast of Donald Trump! (HD Version) - YouTube
Kevin Smith in filmlerini tavsiye ederim, Clerks 1, Clerks 2, Jay and Silent Bob Strike Back, Dogma, Chasing Amy(Ben Affleckin lezbiyen hatuna asik oldugu film)
Bundada ingilizce gerek ama..
Eger izlemediyseniz Batman uclemesini izleyin( Batman Begins, The Dark Knight, ve Dark Knight Rises)
The Dark Knight Trilogy - Epic Retrospective - YouTube
Vede son zamanlarda tabiki Django unchained, Tarantino yapmis, Kill them softly rezildi... brad pitt kariyerine etti. Skyfall idare eder. Baska ne kaldi... yok bisi
Bide Jack Reacher ne kadar Tom Cruise asiri antipatik olsada
Film kosemiz bitmistir
KESINLIKLE Senna belgeselini izleyin...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
gerçeğe çağrı
fire with
medyum şiddetle tavsiye ederim...
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
aradım taradım cem yılmazı bulamadın nette varmı bilen goren nette izleyenvarsa bi pm atarsa cok sevinirim....
Çakallarla dans 2 boş vakti olan varsa izlesin tamamen zaman kaybı filmde toplasan 1 veya 2 kere güldüm
Dün akşam fundamentali izledim, güldürmediği an yok ancak hakikaten yarıldığım 2-3 an vardıçok fazla ingilizce muhabbeti vardı özellikle 2.yarıdaki muhabbeti çok uzatmış ama sonuç olarak kesinlikle izlenmeli
kakabus, baba ve aygaz muhabbeti öldürdü![]()
fundemental dvd çıkarsın orjinal alıcam paraya kıyıp. 34 dvd 02 plakalı gt-rda benim de emeğim olsun![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Güzel filmdir izlemediyseniz tavsiye ederim
![]()
" Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."
J. Edgar...Kalite yapım tavsiye ederim.![]()
aynen youtube'da var ama sinemaya gidip izleyeceğim için açıp bakmadım heyecanı kaçmasın diye ama zor duruyorum.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)