steampunk sevenler için:
-the league of extraordinary gentlemen
-sky captain and the world of tomorrow
-wild wild west
-howls moving castle da örnek olabilir sanirim
Printable View
steampunk sevenler için:
-the league of extraordinary gentlemen
-sky captain and the world of tomorrow
-wild wild west
-howls moving castle da örnek olabilir sanirim
izlenmediyse YEŞİL SOKAK HOLİGANLARI aşırı şekilde tavsiye ediyorum ;)
dün tarantinonun yeni filmini seyrettik, DJANGO, bence 10 numara, sinemada seyretmeye değer. mutlaka izleyin...
Argo filmini izledim biraz önce hiç beklediğim gibi değildi...şiddetle tavsıye ederım..
Waking life...
''My Name Is Khan'' brdan tavsiye üzerine izledim çok iyi bende diğer izlemeyenlere tavsiye ederim :)
Ghajini de şaşırtmıştı.
3 Idıots kaldı bitek bollywood dan bildiğim onuda izlicem.Başka bollywood yapımı güzel film var mı bildiğiniz bu üsttekiler gibi?
frkn
3idiots'ı sakin kafa izle.10numara 5değil 10yıldız bi film (y)
3 idiots u torentte buldum ama indiremedi arkadaş kaç gündür..
korku filmi isteyenlere ''Sinister'' önerilir..öyle böyle değil
3 idiots bence de 10 numara
insanı başka dünyalara götürüyor
barfi yi de öneririm
o da çok güzel :)
The Wolf of Wall Street ve The Great Gatsby filmleri lazım acilen torrent dosyası da bulamadım.
Başka güncel 3-4 film daha bulmam lazım. Tavsiye, öneri, yardım, herşeye açığım :D
The Perks of Being a Wallflower.
Gece gece beni öldüren filmdir. Kısa saçlı kızlara olan ilgim mi öldürsün, duru güzellik Emma Watson mı öldürsün yoksa kısa saçlı Emma'mı beni öldürsün? Kısa saçlı Emma; aşık olduğum, içimde patlayan ve şimdi gururumdan dolayı konuşmadığım kızı mı hatırlatsın? Ben nerelere gidem..
Edit: Film liseli filmi ama gerçekten güzel olmuş, imdb puanı 8.2
the nex three days, source code ve anestezi fovori filimlerim den bi kaçı :D
nette gezinirken bir aVUÇ DENİZİ izledim tavsiye ederim ...
ekledim abi sıraya teşekkürler.
eyv. adaş slumdog millionaire yi izlemiştim unuttum onu yazmayı.city of god'u izleyeceğim müsait bi zamanda, saol.
Geçen Sağ Salim'i izledim olumlu yorumların fazla olmasından dolayı. Herhalde yine yorumlardan dolayı biraz yüksek bi beklentiyle izlediğim için beğenmedim. Yinede bazı yerleri güldürüyor. Film genel olarak vasat.
my name is khan izledim şimdi bitti 160 dakika film izlemeyenlere öneririm
Gajıni ve fenaa die ıkısıde hınıstan fılmlerı ama sızı temın ederım kı bıldıgınız oturup aglarsınız abı cok guzel senaryoları war yaw
My name is khan indirdim. barfi! yi de indireyim ilk fırsatta :)
premium rush izledim şimdi çok çok çok boş vaktiniz varsa izleyin yoksa özel zaman ayırt etmeye değmez bence
street dance 2 final resmen benı benden aldı
çakallarla dans 2 den bir haber varmdıır ?
Here Comes the Boom
Güzel keyifli bir film tavsiye ederim.
İncesu Tünninq Çalgı Çengi 2 devam...
Çalgı Çengi 2 10 Dakikalık Fragman - YouTube
Romantik komedi 2 ye giden var mı ?
Gayet güzel bir film tavsiye ederim.
Celal & Ceren ve Cem Yılmaz fiyaskolarından sonra keyifliydi.
Net'e düşen 2 sağlam film
dikdatör aşırı şekilde tavsiyem:)
3 Idiots neymiş be :D Bu bollywood filmleri harbiden fenaymış. adamlar 3 saatlik bir filme bir dünya olayı sığdırmışlar.yaklaşık 1 saati klip olarak geçtiği halde :)
bu filmi eğitim konusunda önemli mevkilerde bulunan herkese izletmek lazım dicem de onların bu filmde anlatılmak isteneni filmi yapanlardan daha iyi bildiklerini bildiğimden sadece susuyorum :)
Şimdi barfi!'ye başlıcam bakalım.
edit.Bu arada city of god tavsiyesi gelmişti bollywood filmi olarak.imdb ' ye yazınca ilk brazilya filmi çıkıyor 8,7 puanla.onla karıştırılmıyor dimi hint filmi olanın kapak resmi bile yok çünkü.
Piranha 3dd yi izledim dün gece :D Adamlar nasıl kafayla yapmış valla bilemiyorum :D :D İlk başlarda dedim herhalde korku filmi falan sonra açıldı film sonlara doğru koptu zaten :D
@çalgıçengi2
salih abi king ya :D
isterseniz arayın sonuna yetişebilirsiniz nedir yauu :D:D ahuhah :D