[QUOTE=APR-STI;2236411]ilginize tşklr, Hooligans pişman etmez gibi
konu itibariyle ilgimi çekmişti. güzeldir...
[QUOTE=APR-STI;2236411]ilginize tşklr, Hooligans pişman etmez gibi
konu itibariyle ilgimi çekmişti. güzeldir...
undisputed 4 varmı ???
1 10 numaraydı 2 de saten psikolojim bozuldu siskonun tekiyiz brader bas bas nereye kadar yerim aminosunu ek proteini ver steroidi ver coskuyu diyesim bile geldi![]()
3. filmden yeni haberim oldu ve hemen alt yazılısını bulup izledim yuri boyka sakat ayagıyla yeniden turnuvaya giriyor felan daha filmin etkisindeyken 4 un cıkacagını duydum googlede arasdırdım ama yok :s bu film hakkında bilgisi olan varmı ?
su baklavaların bende olması icin nelerimi vermezdimadamsın yuriiiii gerçek adıyla Scott Adkins
neyse konumuza gelelim varmı bu filmin 4 si cekiliyomu ? arka arkaya 2 film cekdiler 2. si 2009 da cıkdı galiba 3 de 2010 da cıkmıs
Şöyle 5 film tavsiye ediyim
1 Leon The Professional - 1994 ( Sevginin Gücü )
Mathilda, New York'ta yaşayan ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır. Ailesini sevmeyen Mathilda için en değerli varlığı küçük kardeşidir. Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür. O sırada alışverişte olan Mathilda ise olaydan kılpayı kurtulur ve Leon'un kaldığı daireye saklanır. Leon ise çok soğukkanlı bir katildir. Ancak Mathilda'ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer. Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır.
2 American History X - 1998 ( Geçmişin Gölgesinde )
Derek Vinyard, babası zenciler tarafından öldürülen bir Neo-Nazi'dir. Bir gün arabasını soymaya çalışan üç zenciyi acımasızca öldürür ve tutuklanarak hapise gönderilir. Derek, hapiste kaldığı sürede ırkçı düşüncelerini sorgulamaya başlar ve iyilikle kötülüğün her ırkın içinde varolduğunu farkeder. Kardeşi Danny de ırkçı fikirler taşımaktadır ve yaşadıklarından ders alan Derek, hapisten çıkınca Danny'ye doğru yolu göstermeye çalışacaktır
3 Pulp Fiction - 1994 ( Ucuz Roman )
Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi iyi bilen gangster, Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak,patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahtekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun genç ve güzel karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç yaşamına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı redderek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri mutheşem bir raslantı sonucu bir araya getirecektir
4 Scarface - 1983 ( Yaralı Yüz )
Tony Montana isimli Kübalı suçlu, Miami'ye gelip uyuşturucu lordu Loggia'nın emrinde çalışmaya başlar. Montana'nın hırsı ve öfkesi basamakları hızla tırmanıp büyük bir suç şebekesinin başı olmasını sağlar.
5 Sin City - 2005 ( Günah Şehri )
En sert sokak dövüşçüsü yenilmez Marv, tanrıça kadar güzel Goldie ile beraber olur, fakat onu yatağında ölü bulur ve intikam peşindedir. Özel dedektif Dwight beladan kaçmaya çalışsa da o onu asla bırakmamakta, ve bir polisin katledilmesiyle de arkadaşlarını korumak için ne gerekirse yapmaya çalışmaktadır. Ve de şehirdeki en son dürüst polis Hartigan kariyerinin son saatinde, Senatörün sadist oğlundan 11 yaşındaki bir kızı kurtarmak üzere bir grupla beraber işe koyulur, ancak beklenmedik olaylar gerçekleşecektir
![]()
orphan
tavsiye ederim
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
"Into The Wild" izleyin hayata bakışınız değişir.
127 saat
Ao
Kutup macerası
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
the mechanic. bir statham klasiği
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)