The Thing
film yeni bitti, şimdi seyrettim
tavsiye ederim, gayet sıkı film
![]()
Mutlaka izlenmiştir fakat tekrar hatırlatmakta fayda var.
Limitless
![]()
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Into the Wild (2007) - IMDb
Hepimiz küçük yaşlardan beri çok çok çalışıp büyük adam olmak için baskı altında büyüdüğümüz, en yakın arkadaşımızla bile kıyaslandığımız, at yarışındaymışcasına koşturulduğumuz ve sonunda daha çok ve daha çok şeylere sahip olmak için belli bi kariyer yapmak zorunda olduğumuz bu GÜZEL dünyanın çocuklarıyız. İşte sevginin ve gerçeğin paraya karşı nakavt olduğu bu dünyada yaşarken, tüm bu saçmalıklara anlam veremeyerek düzenin bi parçası olmak yerine(hiçbirimizin cesaret edemeyeceği şekilde) kendi yolunda gitmeyi seçen ki benim gözümde büyük bi saygıyı hak eden Christopher McCandless'ın hayatını bizlerle paylaşan o mükemmel film into the wild...
into the wild adına,christopher adına ve en önemlisi özgürlük ve doğa adına konuşmak isteyenlerin grubu bu... paylaşalım paylaştıkça güzelleşelim...
Arkadaşlar bu filmi tavsiye ederim ben 2009 da izledim çok güzel bir film.
Birde bu film güzel 127 Hours (2010) - IMDb
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
gerçekten harika bir filmdi bende bu konudaki tavsiye üzerine izlemiştim bayağı bi önce.
herkes düşünür böyle şeyleri ama anca düşünür.Christopher McCandless uygulamayada geçirmiş.helal olsun vallaölümü kötü oldu ama olacağı oydu
insan daha farklı bi sonuç beklemiyor değil tabi çok basit bitti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)