1080p 15gb kaliteli görüntüsü çıkmış
Patlak sokaklar'ın filmi çekilicekmiş.
Bence gayette yerinde bir fikir.2008'den beri batesmotelpro'nın bütün videolarını keyifle izlemişimdir..
Ben torrent kullanmıyorum artık, jdownloader la rapid link veren bir siteden indiriyorum daha pratik oluyor. İsteyen olursa pm atarım Drive 1080p için.
Ben sadece çok çok iyi veya çok çok kötü filmler için yorum yapıyorum.
fazla beklentiniz yoksa bu filmleri seyredin.
* Final destination 5 (Gerebilir)
* Drive
* Into the wild (Bayabilir)
* Red dog (Sıkabilir)
Source Code (2011) - IMDb
başarılı..
Drive Yılın en iyi filmi.Aldıgı ödüller bunu gösteriyor zaten daha çokda ödül alacak gibi(Bknz: Oscar) .Biraz david lynch koksada bana sahnelerde ihtiyarlara yer yok u anımsattı. Filmde hiçbir duygu olmadan , gerçeklik olmadan dışın dışın Fest Füriyus bekleyenler ne yazikki hayal kırıklıgına ugrar bastan sölim. Kamera açıları , ryan goslingin donuk oyunculugu (aşmış) hele ki muzikleri (aman aman) birde sağlam kanlı cinayetleri ile ağır ilerleyen donuk ve kanlı bir cinayet filmi...
Edit: o muhteşem soundtrack'den bir parça
http://www.youtube.com/watch?v=-DSVDcw6iW8
fright night eeeh işte bi tanede colombiya ateşi oda ehh işte
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
zamanında cnbc de bir film izlemiştim godfather la , scarface le dalga geçiyordu adını bir türlü hatırlayamıyorum Lütfen YARDIM edinmafia ... gibi bir adı vardı ve çok komikti. İzleyen var mıdır ?
şarlok holms2 den geliyorum.
gidilmeli kesinlikle.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bzim kızlar gitti şerlok'a daha ilk yarı bitmeden kahkaha ata ata çıktık diyolar. sen gidilmeli diosn napsam ki :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)