Şu The Warrior'u online nerden izleyebiliriz?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
sanat dediğin öle bişey işte , bişey anlatılmaz ama bakan kendince bişeyler çıkartır![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
bi kaç sorum olacak hazır bu kadar takip eden varken
filmleri nerden indiriyosunuz
3d filmi indirip usb üzerinden tv de 3d olarak izleyebilirmiyim tv destekliyor. yoksa blurayli dvd almam mı gerekiyor ps3 ile izlerken her filmi açmıyormuş
özetle benim asıl derdim 3d filmi indirip usb ile tv den 3g li olarak izlemek![]()
genelde torrent ile indiriliyor , 3d olarakda indirebilirsin ama net hızın iyi olması lazım yüksek boyutlarda çünkü
usb ile izlemen zor olur herhalde ama pc den tv ye kablo çekersen hdmi daha keyifli , rahat olur![]()
oda var tabi maliyet açısından daha makul diye hdmi kabloyu söledim gerçi 3d tv var oda olurbide hdmi kablo pc tv yakınlığı fazla değilse aynı işlevi görür
![]()
Ben açıkçası Drive denince akla yarış ..otomobillerle daha bütün bir film bekliyordum.
İzledim filmi... Pişman da değilim ama imdbden mi ne 7 mi 8 mi ne aldı galiba bu film.
Haketmiyor. Oyunculuklar iyi kabul. Dram'da güzel hatta film müzikleri de güzel ama yarış sahneleri hiç olmasaymış daha iyimiş diyecektim neredeyse...
(zaten 2 sahne var galiba)Motor sesleri ile aracın tepkileri aynı değil. Benim gözümde ordan değer kaybetti
ama sırf Ryan Gosling var diye izledim.
Bir de sonu böyle elle tutulur gözle görülür şekilde bitmeyince uyuz oluyorum.
Kısacası beğenmediğim tek yanı ve bana göre önemli bir detay olan motor sesleri ve aracın tepkilerinin birbirini tutmamasıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)