güzel bir yaşam mücadelesi filmi, ben izledim tavsiye ederim
The Grey - Unter Wölfen (2012) - IMDb
![]()
güzel bir yaşam mücadelesi filmi, ben izledim tavsiye ederim
The Grey - Unter Wölfen (2012) - IMDb
![]()
K.Atatürk
bir ara ölümcül içgüdü 2 aranıyordu galiba bulamayanlara linki atıyorum
Giriş Yap
![]()
Mesrine: Killer Instinct (2008) bunu izledim güzel , 2. filminin torenti var mı acaba![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
''Cast Away''
Bu filmi eminim izlemeyeniniz yoktur...
Bu akşam film sitelerinde dolanırken rast geldim. Bir kere daha izleyeyim dedim...
Hakikaten güzel filmdi... Hala izlememiş olanlara tavsiye ederim.
Dünyaca ünlü FedEx kargo ve taşımacılık şirketinde yöneticilik yapan Chuck Noland(Tom Hanks) adeta hayatının baharındadır. İşinde başarılıdır ve mutlu bir evlilik yapmasına ramak kalmıştır. Ne var ki bir iş yolculuğu sırasında uçağı düşer ve Chuck kendini ıssız bir adanın sahilinde bulur. Modern yaşamın bağrından kopup gelen bir adamın tek başına, yapayalnız ıssız bir adada, doğanın tam da ortasında yeni bir hayata başlaması hiç de kolay değildir. Yönetmen Robert Zemeckis'ten bir Robinson Crusoe uyarlaması. Zemeckis ve Tom Hanks daha önce "Forest Gump"ta da birlikte çalışmışlardı. "Cast Away" Tom Hanks'e bir Oscar adaylığı daha kazandırdı.
Cast Away - Verschollen (2000) - IMDb
![]()
akşam için bana derdi tasayı unutturacak güzel bi aksiyon filmi lazım![]()
![]()
komedide olur yeterki apışıp kalayım ekrana![]()
Büyük Sır şiddetle tavsiye ediyorum. İMBD puanı 7.1
Tür: Dram,Suç
Konusu: 40 yıl önce yaptığı birşey yüzünden suçluluk duyan ve kendini insanlardan soyutlayan bir adamın bir rüya üzerine kendi cenaze törenini düzenleye karar vermesi ve bu işi bir cenaze evine teslim etmesi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)