jaque messrine rolündeki adam dublör kullanmıyormus biraz arastrdımda adam vücut olarak çok esnekmişGerçekten kaliteli bir film
jaque messrine rolündeki adam dublör kullanmıyormus biraz arastrdımda adam vücut olarak çok esnekmişGerçekten kaliteli bir film
21 jump street izledim, izlemeyen varsa izlemeye değmez çok boş zamanı varsa ağır işsizse vakit geçirmeye izleyebilir![]()
Catch 44
Kesinlikle fiyasko vaktinizi boşa harcamayın derim.Başroldeki Bruce willis ve malin akarman gibi isimler sizi kandırmasın![]()
A Thousand Words,Eddie Murphy gerçekten çok ustaca oynamış tavsiye ederim mimikler fln super adamda gerçekten.
bir film vardı 7-8 sene öncesinin felandı galiba
f16 pilotları sırbistan üzerinde uçarken uçakları düşürülüyordu, nato bunlara belli bir koordinat veriyordu oradan alacaklardı oraya giderken geçen mevzuyu anlatıyordu
bir filmde ben sorayım,
fransız sinemasıydı yanlış hatırlamıyorsam, 18 yaşlarında babasını hiç tanımamış bir kız, başı mafya ile derse giriyor. Annesinin ölmeden hemen önce söyleri duyup babasını arıyor. (annesi kızına: sevgilimden ayrıldıktan sonra üzüntüyle başka adamla birlikte oldum diyor. Ya sevgilim yada diger adamın kızısın gibi bir şey söyleyip adamların adreslerini veriyor)
Filmin iki sahnesini daha yazayım, zengin baba adayı kızına en büyük hayalini göstermek istiyor, onu bir odaya götürüyor. Odada masanın üstünde 18:1 oranında 5 araba maketi gösteriyor, kız bu mu senin hayalin derken karanlık kısmında ışıkları yanıp maket araçların aynısının gerçekleri gözüküyor.
diger baba adayıda kızını pistte hız denemesine çıkartıyor, zengin baba helikopterle gelip pistte diger babayla kapışıyor![]()
Ne zaman sıkılsam yenilmez 2 ve yenilmez 3 ü ard arda izlerim.sıkılmazsınız...
enough ?
dün çizmeli kedi animasyon filmini izledim baya güzeldiyumurta süper olmuş
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)