GEMİDE dıye eskı bır fılm var Cogu kısı ızlemıstır belkı ama tavsıye ederım TURK fılmı...
GEMİDE dıye eskı bır fılm var Cogu kısı ızlemıstır belkı ama tavsıye ederım TURK fılmı...
American Pie Reunion
7,5 / 10
American pie wedding'ten sonra cekilen balon serilerden degil. Orjinal serinin devami.
Hem gülüp hemde nostalji yaşayacağınız bir film. cidden hüzünlendim. ilk filmi on seneden fazla bir zaman önce izlemiştim. şimdi yine aynı kadro, elemanlar yaşlanmış.izlerken elemanlarla özdeşleşiyorsunuz. zaten yaşlarımız da aynı aşağı yukarı. ilk filmi izlediğiniz zamanlar aklınıza geliyor; lise yılları, 18-20'li yaşlar. ilk filmi lise çağlarında izlemiş olanlar kesinlikle çok beğenecekler.
Spoiler gibi gozuksede Stiffler is back!!![]()
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Get the Gringo
7,5 / 10
Bu filmde aksiyon da,dram da,komedi de var. Son zamanlardaki kaliteli film sıkıntısına son vermis Mel Gibson.
Adam 60 yasina da gelse aksiyon filmleri ustasi. Uzun zamandan beri de özlemiştik kendisini.
İzlediğinize pisman olmayacaginiz bir aksiyon filmi. Her sahnesi degisik ve siradisi bir havasi var. Diyaloglar sıkmadan sürüklüyor.Soundtrackler filmi cok iyi tamamlamis.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Project X eğlenceliydi vakit geçirmek için izlenebilir bir film...
Birde suretler diye bir film izledim bruce willis in filmi vakit geçirmek için izlebilecek bir film...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Tamam, çok alakasız olduğunun farkındayım da; hayrına birisi kaliteli mp3 indirebileceğim bi site önersin lütfen. Kafayı yemek üzereyim.
sıkıldım uykum da yok şöyle güzel bir komedi filmi önerisi gelse de gece gece kafamı dağıtsam biraz gülerek![]()
Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...
Dün yenilmezler i seyrettim oda iyiydi yani oyle ahım şahım değilde güzel aksiyonlu
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
this means war ı dün anca izleyebildim, eh komedi izlenebilir ama pek sarmıyor
bu akşam için, inception ı tekrar izliyecem yada wrath of the titansTekrar tekrar aynı filmleri izlemekten ben niye sıkılmıyorum anlamıyorum.
![]()
Failure is not an option.
Cleanskin
6 / 10
Sean Bean hatrina izledigim başarılı olmayan ama terörün nasıl araç olarak kullanıldığını anlatan bir film.
Valla canım sıkıldı izleyecek film bulamadım bende Tango & Cash i izledim...
VHS kasetten ne izlerdim bu filmi şimdi izlediğimde de çocukluğumdaki o tadı aldım çok sevdiğim bir film![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)