Get.the.Gringo az önce izledim güzel film mel gibson'ın![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
3 idiots. kesinlikle izlenmesi gereken bi film
Konusu:Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.
city of gods , guzel film tavsiye ederim.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
sabah 12 de hunger games filmini koydum 5 de ancak bitti film hayatımda bu kadar monoton enerjisi düşük aksiyonu ve effectleri kötü nadir film izlemişimdir resmen 30 kere pause yapdım filmi hiç sürüklemedi.. tavsiye etmiyorum kesinlikle![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
onu merak ediyordum nerden buldun , zamunda da falanda yok![]()
The Adjustment Bureau izledim bugün, daha önce çok kalitesiz bi çekimini izlemiştim. Gerçekten güzel bi film.
ATM izlendi, bune lan denilip kapatıldı.![]()
Get the gringo ciddi güzel bir film... Eğer Payback filmini sevdiyseniz resmen "Porter" karakterinin aynısı , payback filminin devamı gibi olmuş...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
oyuncu etkiliyor ayrıca yapımda güzel olmuş gringoda , atm dediğin öğrencilerin yaptığı filmler gibi![]()
Can dostum filmini bulamıyorum bi türlü,matt damon'ın oynadıgı can dostum film i çıkıyor hep.. O da güzeldi.
Var mı pm atacak
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)