The Town tarzi soygun temali film ne onerebilirsiniz ? Ve de yilbasi evde izlenicek romantik komedi, yilbasi temali ?
dreedd 3d seyredilir baskın filminin silahlı olanı filmin başrol oyuncusunun yüzü yok acaba kimmmm![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
bence çok iyi bir film seyretmeyen varsa eğer mutlaka seyredin
I Saw the Devil (2010) - IMDb
Dredd filmini burada ki tavsiye üstüne izledim. Zaman geçirtir,sarar insanı sıkmaz. Abd atom çağında ama suçlulard a VW Transporter T3 var o ayrı.ama gideri var yani.
bu arada internetten pixelini fark edip izlediğiniz kalitede izlemeyin zevk almazsınız o efekti tatmanız lazım.Zamana kıyın torrentten en az 720p ya da HD-Rip çekin izleyin.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
SKYFALL bitirdim şimdi...8/10
Daniel CRAİG için ilk başlarda olumlu düşünmüyordum şu anda en iyi BOND olduğu kanısındayım. Sinematv BOND serisini komple verdi arada kaçırdıklarım oldu ancak en iyisinin CRAİG olduğunu düşünüyorum güzel filmdi.![]()
House at the End of the Street (2012) - TurkceAltyazi.org
vasat bir gerilim filmi boş zamanda beklentisiz seyredilir
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Pİ NİN yaşamı tavsiye ederim ilk 30dk cok sıkıcı uyudugumu bile hatırlıyorum ama sonları dogru cok begendım.
Celda 211 Tavsiye edilir şiddetle. filmin konusu dram tarzında sürükleyici ama bırakamıyorsunuz.
Birde Jackass 3D tavsiye ederim içinde çılgınlık olan ama dışarıya vuramayanlar kesinlikle izlemeli bunu![]()
cstuningstore
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)