my name is kahn izleyin derim insanı kendine geitiryor cidden
my name is kahn izleyin derim insanı kendine geitiryor cidden
sorayyanın taşlanması, muthiş idi
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
grave encounters 2 yi izledim dün ilki daha iyidi ama bu da fena değildi. House on hounted hill benzeri bir film gerçi ama yinede beğendim bu ikiliyi
the possesion korku filmi diyorlar ama değil vasat bir film
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Cloud Atlas
Kick-Ass
Dredd
Form > Function
Beyler bir film izlemiştim çook önce yarım yamalak televizyonda hatırladığım kadarı ile yazacam yardımcı olabilecek misiniz ?
Şimdi bir mahkemede bir tane seri katil gibi şişman kötü görünümlü bir adam yakalanmış. Elleri kolları bağlı sandalyeye. İdam olucak. Akıl sağlığı hastanesindeki doktoru başında. Diyorki bu adamın içinde 4-5 tane farklı kişilik var. Bu gün uzun zamandır çalışmalarım sonucu bütün bu kişilikleri bir yere toplamayı başardım. Orada olan olucak. Eğer masum kişiliklerden birisi kazanırsa bu adamı idam edemezsiniz felan diye başlıyor. Sonra adamın zihni gözüküyor. Texas yolu gibi bir yerde küçük bir yol lokantasında bir çocuk, hayat kadını, polis, felan filan bir kaç karakter bir araya geliyor felan filan.
Filmin sonunu hatırlıyorum ama yazmıyacam belki merak edip izlemek isteyen olur. Bu filmi hatırlayan var mı ?![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Identität - Identity (2003) - IMDb
bu olabilir mi?
Identity - Trailer - YouTube
Failure is not an option.
Vallahi bu.Fragmanda yağmuru gördüğüm an görsel hafızam canlandı bu dedim. Sadece yağmur yetti. Çok teşekkür ederim.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
51 sayfa var. Buyur hayırlı işler...
cloud atlas - ek_i sözlük
Zodiac.
fena değil.3 saate yakın çok uzun.gerçek olay olmasından dolayı fazla atraksiyon yok izlerken sıkılabilirsiniz. ama aynı şekilde gerçek olay olduğunu bildiğin içinde izletiyor kendini![]()
Biraz aksiyon biraz drama
Zincirsiz izleyin.
belki önerilmiştir ama bi kaç gün oldu izleyeli Limit Yok güzel bi film birde ondan sonra gülmek için DİCTATORdıctator harbi bir komedi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)