My name is khan ı şiddetle tavsiye ederim.
ilk yarısında bu kadar mutlu bir film olamaz derken birden ikinci yarıda dramanın dibine vuruyorsunuz
My name is khan ı şiddetle tavsiye ederim.
ilk yarısında bu kadar mutlu bir film olamaz derken birden ikinci yarıda dramanın dibine vuruyorsunuz
alteran cem1080 - YouTube
izlemeyenler için düşmüş
#eksikpazar
''Umut Işığım'' ı izleyen var mı şu an vizyonda ? bi sürü ödüle aday gösterilmiş fakat bana hiç iç acıcı gelmedi![]()
Bir Dilim Suç - Layer Cake (2004) - TurkceAltyazi.org
izleyin akıcı bir film
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Hd kalitesi olmasada normal yani , bende gördüm haftasonuna sakladım ancak benim site ücretli![]()
Livestrong
Ben de indirdim Cem Yılmaz'ı, ses biraz sıkıntılı gibi ama idare eder.
Bu arada Layer Cake +1
Bir pm de ben rica edebilirmiyim arkadaşlar. Hatta siz bana naaaabın biliyomusunuz ortaya yapın pm yi mesaj kutusunun![]()
![]()
CMYLMZ isteyenler yandex üzerinde var online izlenebilir pm atın akşam yollayayım dışarı çıkacağım şimdi![]()
RESPECT YOUR ELDERS
Bence indirenler yakında tekrar düşünsünler.
Korsan film alan yandı! - En Son İnternet Haberleri - HTEkonomi
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Fazla sıkıyorlar. 500 bin dolarlık yazılım ile takip felan.Hangi sistemleri hangi şekilde takip edicekler. En kötü alırsın bir tane yurt dışından SSH hesabı çok pahalı olmayan mis gibi kullanırsın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hadi yapdılar diyelim bence gene bu iş sokak satıcılarını hortlatır onlara yeni rant kapısı sağlar.. eskiden nasıl her sokak başında film satan tezgahlar olurdu gene olsa olsa onları hortlatır..
eski bazı deyimlerde geri döner " sinema çekimimi birader"yok gardaş mastırdan gopylettig.
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)