Henry Fool.
beğenmedim mümkünse izlemeyin.uzun sıkıcı ve saçma bir film.2 güzel mesaj veriyor diye bazı filmleri çok büyütüyorlar anlam veremiyorum.
Kaçaklar – The Losers 2010 imdb: 6.3 tür aksiyon,dram, suç.. ilk çıktığında izlemiştim. gecen gene denk geldi izledimtavsiye edilir
![]()
öncelikle; evdeki düşmanı tavsiye ederim psikolojik bi film
sonra; m.ö. 10000 tavsiye ederim tam bir aşk ve kahramanlık filmi
sonra; kadavra tavsiye ederim
sonra; içerdeki adam diye bi film var hırsızlık filmi
sonra; başlangıç da tavsiye ederim
sonra; işkence odası var biraz piskobat bi film
bunları izleyin hosuna giderse film arşivimden bi kaç film ismi verebilirim ...
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
86. dakikada, silah markete girdiğinde arka planda, kapıda ''turkey shoot'' yazıyor. Hindi vurmak yasak diye biliyorum Abd'de. Yoksa sublimili mesajmı o yazı?
Film hakkında ki yorumum, vurdulu kırdılı basit aksiyon filmi. Hatta Tom Cruise'nin önceki filmlerinden Gece-Gündüz'ün, Cameron Diaz olmadanki hali gibi geldi bana.
Spoiler içerir.
Bende beğenmedim Jack Reacher'ı. Derin devlet mevzusu işte Amerikan versiyonu.Her şey Jack Reacher'ın üstüne atılacak gibisinden anladım ben ondan sonra gene ortadan kayboldu zaten.
![]()
Macera, Aksiyon, Yarış, Kumar gibi içerikli kaliteli bir film önerecek olan?![]()
İzledim hocam 21'i teşekkürler yine de![]()
Bugün G.I.JOE izledim 3 boyutlu olarak aksiyon olayı gayet iyi konu cok aramayın herzamanki gibi dünyayı ele geçirme olayı.Tavsiye ederim.
dün gece gangster squad'ı izledim burdaki tavsiyeler üzerine. imdb haksızlık etmiş çok güzel bir film benden de tavsiyedir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)