iron man 3 ü bende çok merak ediyorum belki sinemada izlerim
arkadaşlar parayı bulmak ile ilgili bir film var mıdır ? Yani social network ,blow yada mr.nice gibi.. Bu tarzda önerileriniz var mı ?
Jack Reacher
Yapım:2012 – ABD
Tür: Dram , Gerilim , Suç
Süre:130 dakika
kesin izleyin aşırı beğendim benGayet güzeldi,özet veya spoiler yok
Konu ;
Güneşli bir pazar sabahında , Pittsburgh şehrinde bir parkta herkez güneşin tadını çıkarmaktadır. Nehir öbür tarafından ardarda 6 el silah sesi duyulur. Saniyeler içinde 5 kişi hayatını kaybetmiştir. Tüm deliller keskin bir nişancının masum insanları hedef aldığını göstermektedir. Pittsburgh polis teşkilatı seferler olur ve kısa sürede katil zanlısı yakalanır. Dedektifler yakaladıkları genci sorguya alırlar. Ve ağzından tek kelime çıkmaz tek yaptığı kağıda bir not yazıp vermektir. Notta ‘ JAck Reacher’ı bulun ‘ yazmaktadır. Artık tüm teşkilatın tek hedefi Jack’tır. Katil zanlısının avukatı aynı zamanda bölge savcısınında kızıdır. Onlar arasındada farklı bir hesaplaşma vardır.
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
spoyler icerir
Iron Man 3 AFTER CREDITS SCENE - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şiddetle tavsiye ediyorum
PARKER - Jason Statham'ın yeni efsane filmlerinden
Parker Trailer (2013) - YouTube
Iron Man 3 güzel, ama sadece güzel. 1 mükemmeldi, 2 mükemmelden hallice. 3 yalnızca güzel.
teksas katliamı 3d yoklukta gider beklentisiz seyredin
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Fotoğraf 1600x2370 pixel. Ufaltırsanız iyi olur.
Il buono, il brutto, il cattivo. - 1966 - 9.0 - Adventure,Western
![]()
iron man 3 benim de beklentilierimi karsılamadı. Özellikle Avengers da ki iron manı dusununce baya bi - puan aldı benden...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)