pain and gaini izledim boşa giden yaklaşık iki saatime oldu bana göre gerçekten ucuz olmuş, the fighter filmindeki müziklerden iki tanesini bu filmde de kullanmışlar aynı adam oynuyor aynı müzikler neden böyle anlamadım![]()
pain and gaini izledim boşa giden yaklaşık iki saatime oldu bana göre gerçekten ucuz olmuş, the fighter filmindeki müziklerden iki tanesini bu filmde de kullanmışlar aynı adam oynuyor aynı müzikler neden böyle anlamadım![]()
körler sağırlar
adalet peşinde harika bi film şuanda atvdde gösteriyor
elsiyum mu ne gittim fena değil gideri var. ama evde canınız çok sıkkınsa filan.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Pain & Gain'in filmde anlatılan şekilde gerçek hayatta yaşanmış olması işin asıl üzücü tarafı. Hani filmde bile saçma gelebiliyorken adamların bu şekilde bir olay yaşamaları bayağı ilginç.
The Great Gatsby
dün seyretmeye çalıştım
ev halkı ilk 20 dakikasına kadar dayanabildi kapattırdılar
eğer film sonuna kadar öyle gidiyorsa, sizide başroldeki gibi tedavi merkezine yatırırlar.
hücre 211 az önce ızledım cok güzel bi film hapishane filmlerini sevenler kesınlıkle izlesin
arkadaşlar bi film vardı, 3-4 üniversiteli genç bir evde kalıyor kız çağırıyolar biri istemem ben sevgilimi aldatmam diyor ama arkadaşları zorla ona da kız çağırıyordu ve kız çocuğun sevgilisi çıkıyordu.. neydi o filmin adı bilen hatırlayan var mı acaba ?
World war Z 1-2 göze batan abartı dışında muhteşem idi..
Oblivion ise herlade son 5-10 senedir izlediğim en iyi bilim kurgu filmlerden biri idi
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Fransız öpücüğü çok eğlenceli filmdir. Tavsiye ederim.![]()
çılgın ikili 1-2 çok keyifli filmler![]()
Yiğit abi ben de dün Oblivion'ı izledim; bence bahsettiğin kadar iyi değildi. İzlrdiğinize pişman etmez, hoşunuza da gider ama beklentileri çok ama çok yüksek tutmayın. Güzel film.
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)