ninja - shadow of a tear
Gravity
Gravity (2013) - IMDb
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Runner Runner
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
captan philips izledim hoşuma gitti tavsiye ederim gerçek öykü
Captain Phillips (2013) - IMDb
körler sağırlar
önceden izlediğim hatırladığım bir kaç film var hep sevmişimdir
In the Name of the Father
Im Namen des Vaters (1993) - IMDb
The Manchurian Candidate
Der Manchurian Kandidat (2004) - IMDb
Mississippi Burning
Mississippi Burning - Die Wurzel des Hasses (1988) - IMDb
donnie brasco
Donnie Brasco (1997) - IMDb
körler sağırlar
uzun zamandan sonra herkese merhaba.
Yeni bebegimiz oldu o yuzden foruma giremiyordum,bu zaman zarfinda izledigim filmlerden yorum ve puanlara tekrar devam edelim.
8 / 10
Gerilim ve polisiye arayanlar sevenler icin guzel bir film. Süresine bakmadan,sırf oyuncu kadrosu için izledim. 2 bucuk saat suruyor film. Paul Dano,Hugh Jackman ve Jake Gyllenhaal döktürmüs.Paul Dano oyunculuk dersi vermis resmen.
Güzel film izleyin deyip basitlestirmek istemiyorum,film uzun sıkılabilirsiniz fazla ayrıntı var ama dedigim gibi gerilim sevenler icin kacirilmayacak bir film.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Sharlto Copley uzun zamandir gordugum en iyi yapimci ve aktorlerden.
* Open Grave
* Europa Report
* District 9
* Elysium
* A-team
Cok iyilerdi. Onun haricinde Sylvester Stallone'nin "Escape Plan" filmi surekleyici ama basit goruntuler vardi, patlama sahneleri bile basit gorunuyordu.
"Prisoners" guzel, surukleyici ama son sahne cok sacmaydi, ismiyle konunun alakasi yok.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
ben hep en iyi filmleri izlemeyi tercih ediyorum, belki de o yüzdendir, bana vasat geldi
moon ve europa report'dan sonra çok sönük boş bir film benim için. 32. dk'da fizik kurallarına da uymamışlar zaten.
Ne macera ne duygu ne aksiyon ne aşk ne de başka bir şey var filmde. siz neyini beğendiğiniz, bakış açınızı merak ettim, ha bu arada filmi 3d izledimyine boş yine boş
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Moon ve europa report gerçekten kalite filmlerdir.
Fizik kurallarına pek takılmadan izlerim bu tip filmleri, sonuç da bir film her ne kadar teknik bir konusu olsa da. Bence duyguyu oldukça gerçekçi yansıtmış oyuncular. Aksiyon ise bakış açınıza bağlı, oldukça gerçekçi tutulmuş her şey. Daha iyi olabilir miydi? Olabilirdi ancak çok kaliteli bir yapımdı. Tabi ki herkes beğenecek diye bir şey yok. Beklentiniz ile ilgili biraz da dediğiniz gibi. Bende 3D izlemek durumunda kaldım, hiç sevmiyorum başım ağrıyor. Aksiyon sahnelerin de bir kaosun içine sokuyor beni.![]()
arkadaşlar rush zafere hucum fılmını altyazı ızlıyebılcemız bı yer varmı hala adam gıbı nete düşmedi ?
Taklit etmiyorki, adam zaten guney afrikali, aksani orjinal guney afrika aksani yani.Guzel yere deginmissin ama, konusmasi bile gulduruyor. District 9 ve Elysium'da, Open Grave'de aksanini cok sert ve net kullanmis. Europa Report filminde biraz daha amerikan aksanina donmus sanki.
Ben cok begendim filmi, cokta gerildim, acayip surukleyiciydi. IMDB 8.5 neden oldugunu cok net sekilde gordum. Hayal sahnesi cok iyidi ozellikle. "Clooney"nin kayip olduktan sonra bir anda belirmesi.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye