ceset - el cuerpo die bi film izledim az önce ilginç bi film tavsiye ederim
hachiko yu tavsiye ederim fena ağlattı
![]()
Haklısın. Normalde Rus yapımı ama neden klasik Amerikan filmlerine benzetmişler onu bende anlamadım.
Son sahnelere doğru kanalda ufak kız çocuğu hayatını kaybeder diye bir hisse kapıldım ama olmadı.![]()
Sarışın hatunun ilk kocası kanaldan çıkarken tınlamadı bile hatununu.
Orada şaşırdım. Bu güzelliği nasıl elinin tersiyle itti, "vay beee" dedim işte.![]()
the wolf of wall street izledim baya güzel bi film, tavsiye ederim, izlerken babam ve ofisi geldi aklımao konuşanların arasında az dolaşmadım
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
6 / 10
Filmin diger afisini koyma geregi duymadim ,afisin kendisi spoiler
Filmi bilgisayardan tv den izleyecekseniz izlemeyin, tamamen grafik ve ses efektlerinden oluştuğundan filmin icinde olabilmeniz, her kare icinde ayri zevk alabilmeniz icin kesinlikle 3d olarak izlemeniz gerekir.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
7/10
Yine Amerikan yapimi bir "true story" film.Propaganda olayini girmiyorum hic.
Tom Hanks costurmus bu filmde. Ama tek sıkıntı olay sadece Tom Hank'sin etrafinda donuyor gibi.Aksiyon ve gerilim sevenler izleyebilirler.
Bir sahne var ki spoiler degildiresimle birlikte seyrederken "aaa hamidiye su" demistir ki ben dalga geciyo zannettim durdurup tekrar izleyince farkettim ki hamidiye su reklami bile var
![]()
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
tom yum goong 2 tavsiye ederim...
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
8 / 10
Markus zusak'in bestseller romanından uyarlanmış,ağırlığı ve yavaş temposuyla sıkmayan filmlerden.Başrollerinde la migliore offerta ( en iyi teklif ) ve the kings speech ( zoraki kral ) filminden Geoffrey Rush ve yaşına göre mükemmel performans göstermis adini ilk kez duydugum Sophie Nélisse oynuyor.
Soğuk nazi almanyası ölüm meleği/azrail 'in ağzından hikaye tadında anlatılan bir film.Filmde kızın büyümesi abartılı şekilde değil tam ayarında işlenmiş.
Soğuk ve kapalı havada izlemek daha iyi olur![]()
Arkadaşlar elimde 1250 filimlik bi arşiv var filim sayısı dahada fazla olabilir listesini tuttuğum 1250 listeye eklemediğimde filimler var andtoid telefonla takas düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilir mail adresinize listeyi yollayabilirim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)