editle mesajını istersen. filimi anlatmışsın resmen. özelden yaz ki spoiler olmasın
editle mesajını istersen. filimi anlatmışsın resmen. özelden yaz ki spoiler olmasın
Escape Plan izledim bugün, sylvester stallone schwarzenegger ikilisi çok yakışmış ve iyi oynamışlar, 2. baharlarında gibi de hiç görünmüyolar,filmin sonuna diyecek hiçbirşey yok zaten
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Escape Plan güzel film filmin nasıl bittiğini anlamıyosunuz akıcı ve akıllıca bi film izlenmeli
Barış
Wolf Of Wall Street mukemmel bir film zaten Martin Scorsese yaparda olmazmi, Ama ben indirdim annem babamla izliycektik, (sansursuzunu indirmisim galiba yada gercekten boyle film) ama ne kadar rahat ve samimi liberal anne babaya sahip olsamda artik bi noktadan sorna utandim ben kapadim filmi, aile ile izlenemez yani
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Keşke forumda konuya çağırma olsa idi nick yazıp
Tool , bu film orjinal bir filme benziyor ingiliz yapımı imdb 7.1 izlemedim sci-fi olarak geçiyor. Bağımsız film festivalinde en iyi film en iyi yönetmen vs ödüller almış , daha hd sini bulamadım ama
Under the Skin (2013) - IMDb
An alien seductress preys upon hitchhikers in Scotland.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
oo super oldu bu;
birazdan sunshine izlicem ve aksama bunu cekerim
asagidaki film hakkinda ne dusunuyorsun, konuyu mok etmisler gibi geldi
Trance Movie Trailer (Danny Boyle - 2013) - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
tavsiye üzerine 12 yıllık esareti izledim harika bi film 10/10
Frankenstein güzel olmuş bence, tavsiye ederim.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
sunshine mükemmel bir film 3-5 kez izledim ara ara verir digiturk.. Trance i daha izlemedim cunku böyle hayal mi değilmi arada kalıp beyin yoran filmlerden pek haz almıyorum.Trance de sanırım öyle , açıkçası pek çekmedi beni ama kötü olması mumkun değil danny boyle çektiği için.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)