Jack Reacher
Tom Cruise oynadığı, aksiyon sevenler için kaçırılmıyacak bir film
The returned (2013)
imdb 6
ispanyol kanada ortak yapımı zombie filmi. Ama aksiyon zombie değilDram ve psikolojik biraz.Ben çok begendim şahsen konusunu.Filmde biz görmüyoruz ama salgın olmuş insanlar bildiğimiz zombie lere dönüşmüş vs.Ama hükümet ilacını bulmuş geri normal insana dönüyorlar ama hergün ilaçlarını aldıkları sürece.Yani virüsü bastırıyorlar vucutta.Biz zaten salgından sonrasını izlemeye başlıyoruz.Sonra ilaç stokları azalmaya baslıyor vs... konu böyle gidiyor.Dediğim gibi ben sevdim ama aksiyon yok denecek kadar az filmde genelde insanların psikolojisini yansıtıyor.Düşük bütçeli festival ödüllü bir film diyebiliriz.Hollywood dısında bagımsız yapım arayanlar için güzel bir seçim.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Ben yine bilim-kurgusuz kaldım. : ) Yok mu şöyle mükemmel kurgusu olan film, veyahut yüksek kaliteli bilim-kurgu örnekleri?
K.
benim yaramı kanattığı için mi bilmiyorum ama aşkın 500 günü izlemeye değer bi romantik komedi.
Sonu bu şekilde bitmeseydi sanırım piskolojimi 1 ay düzeltemezdim
Benım bır sorum olacak..
Fılm lerı,ındırmeden,net uzerınden onlıne ızleyenlerdenım..
Daha onceden boyle bır sıkıntı yokken,son bırkac haftadır:
Vk dan seyrederken 10 dk sonra bır anda o part bıtıyor...
Sayfayı yenıledıkten sonra 10uncu dakıkadan ıtıbaren devam edıyorum 20 de bıtıyor mesela..
Bole devam edıyor..
Google chrome kullanıyorum..ınternet explorer da da aynı sorun mevcut..
Problem ı yasayan,cozumu bılen varmıdır![]()
dwyane johnson ın oynayacağı hercule filmi temmuz da geliyormuş. biran önce temmuz olsa da izlesek
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
GRABBERS
@tool sen seversin ama b- filmi sölim.İrlanda-ingiltere ortak yapımı.Çerezlik bilimkurgu.Avrupa festivallerinden 3-5 ödülü var fena değil.Ama dediğim gibi eğlencelik.Ben bayıldım o ayrı ben cok severim ingiliz sci-fi ları... Başrolde de ingiliz komedi dizisi Coupling den tanıdıgımız Richard Coyle (Jeffrey 'Jeff' Murdock) oynuyor. İrlandanın kasabasına insan kanı emen yiyen falan uzaylılar geliyor.Ama anlaşılıyorki alkol yaratıklara zarar veriyor.Hayatta kalmak için sarhoş olmaları herektiğini farkediyorlar.Sci-fi yarı komedi ingiliz filmi.Tarzı sevenler bayılacaktır.Sevmeyenler hiç yaklaşmasın.
imdb: 6.2
Grabbers (2012) - IMDb
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HELL
imdb: 5.9
Yine bir avrupa sci-fi... postapokaliptik. Bu sefer alman.Kürüsel ısınmadan vs sonra güneş ısını arrttırıyor... Gündüzleri kimse çıkamıyor dışarı herşeyi yakıp kavuruyor.Şehirler yok oluyor... Bir ailenin hayatta kalma mücadelesini gösteriyor.Yine avrupa festivallerinden ödülleri var.
![]()
yigit-G baskan valla sen olmasan napicaz bilmiyorum;
grabbers fragmanini izledim, yerli yonetmenlerimizin dabbe yerine bunlarla ugrassa daha cok yol alacaklar ama bilemiyorum neyin kafasindalar 3harfliler musallat olsun falan mi istiyolar
bunuda bulursam indiricem;
Devoured Official Trailer 1 (2013) - Horror Movie HD - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
abi herifler grabbers ı 4 milyon dolara yapmışlar... Hell filmini 5 milyon keza.. Senin söylediğin Devoured filminin bütçesi ise 1.5 milyon dolar... Bizimkiler fetih filmine 17 milyon dolar harcadılar , youttube da 10 yasında veletler daha güzel Cgi sahneleri yapıyor.O kadar kötü film oldu.Gora 5 milyon dolara çekildi..Ejder kapanı 5 milyon tl ye çekildi.. Yani olay parada değil abi , bizde "vizyon" yok ne yazikki.
Devoured a bakarım bir ilk defa duydum.Horror festival filmi imiş.. bakayım çıkmışmı hd si.
uzun film isteyen?
Dünyanın en uzun filmi - Sinema Haber- ntvmsnbc.com
velevele vele
The Quiet Ones (2014) - Official Trailer #2 - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)