A Perfect Murder...Eskiden izlediğim bir filmdi bugün tv de denk gelince tekrar izledim... Gerilim-Gizem tarzını sevenler için tadından yenmez. Bakmadım ama Dougles bu rol ile oscar filan almadıysa ya da adaylık yazık olmuş derim...![]()
21 jums street ve 22 jump street güzel vakit geçirmelik seri filmler![]()
abiler bi film wardı s13 s14 felan oynuyordu japon filmiydi s13 kullanan bi suçluyu yakalamaya çalışıyordu bi polis filmin ismini hatırlayan warmı
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
http://www.imcdb.org/vehicles_make-N...model-S13.html
biraz uzun bi liste ama burada bulabilirsin.
Captain America: civil war izlediğim en iyi marvel filmi idi tavsiye ederim...Aksiyon dozu harika, bunun yanına birazda kurgu ve komedi eklenince harika olmuş...
![]()
Er ist wieder da.
Kitap tavsiyeleri konusuna da yazmıştım,filmi çıkmış.
Hitler 2014 yılında Almanya'ya dönüyor.
Film güzel.Çok ilginç mesajlar bulacaksınız.Kitabı daha güzeldi o başka.
Altyazılı olarak kolayca bulursunuz.
Canı sıkılan varsa buyursun GTR belgeseli
https://www.youtube.com/watch?v=pUNDETMxb3g
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Gods of egypt... Bi ara sıkıldım bakayım ne kadar kalmış dedim 1 saatten fazla vardı... Çok sıkıldım, sarmadı... Ambalaj filmlerden...
Gerçek bir hikayeyi anlatan Mcfarland güzel bir film tavsiye ederim
The Finest Hours - Gerçek bir hikayeye dayanıyor ve gayet iyi bir film
The Wave 2015 NORWEGIAN - Çok fazla detay olan bir film değil, kısa olduğundan boş vakitte izlenebilir
10 Cloverfield Lane - Hem gerilim hemde şaşırtarak ilerleyen bir film
Gods of Egypt - Sırf efektleri var diye izleyeyim dedim onu bile tam başaramamış bir film, yarıda bırakanlardanım bende
Europa Report - Yavaş ilerleyen bir film ancak benim gibi bilim kurgu hayranları severek izleyecektir
@mustafa_a Cloverfield'ı merak ediyorum, izleyemedim daha. Europa report güzel filmdir... Snowpiercer'ı da tavsiye ederim...
X-Men: Apocalypse için yorum yapabilicek biri varmı? gitmeye değer mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)